Samsung arbejder på Galaxy Mega smartphone

Samsung tablets

Nye rygter vil at Samsung snart er klar med en Galalxy Mega (før kaldet Galaxy Fonblets), en smartphone med en 6,3″ skærm. 

Der er ingen tvivl om at smartphones bliver større og større, vi vil bare have at skærmen skal være så stor som mulig. Personligt tror jeg næppe at jeg efter at nu have brugt Sony Xperia Z i over en måned vil gå længere ned i skærmestørrelse end de 5 tommer.

Samsung var de første der rigtig blev populære med store smartphones (også kaldet phablets), og sidste års Samsung Galaxy Note 2 har solgt forrygende med sin 5,55″ skærm.

Samsungs seneste flagskib, Galaxy S 4, har også en stor skærm på 5″, og både HTC`s HTC One, samt LG`s Optimus G har begge skærme på 4,7″.

Nu skriver SamMobile så at Samsung arbejder på to nye smartphones, henholdsvis Galaxy Mega 5,8, og Galaxy Mega 6,3. Tallet bagved navnet er naturligvis størrelsen på skærmen.

En skærmstørrelse på 6,3″ er også hvad Samsung Galaxy Note 3 er rygtet til at komme med.

Galaxy Mega 5,8 vil komme i hvid og Galaxy Mega 6,3 i hvid og sort, og skulle begge blive tilgængelige inden uge 25.

(11) kommentarer
 1. Nix 🙂 Kun dem der er rygter 😛 Snapdragon 800, 3 GB RAM, 4000 mAh osv 😛 😛 😛

 2. Ja…………. Jeg er ikke i tvivl 😉
  De må godt beholde deres plastik, 500 mere i benchmark, øje-kontrol-halløj 😛
  Kvalitet, det vil jeg ha 😀

 3. Ja, han er meget tilfreds.. Han synes endda jeg skal købe en magen til 😀

  Men er stadig i tvivl… Vil rigtig gerne have designet fra One og så har jeg hørt rygter om S4erens indmad, at den sparker røv på 4G nettet… Men det er jo kun rygter og ikke den endelige udgave, One vs S4!!
  Tror bare det er klassiske og årlige “hvilken skal jeg nu have” mobil 😀

 4. Hahahaha 🙂 kunne ikke dy mig jo…. Det er noget af et spring du tager der, designet kommer du til at fortryde… Men du kommer til at elske Super Amoled skærmen… Selvom der kun er de der 0,3″ så er det alligevel noget… Er knægt stadig tilfreds med Optimus G?

 5. Hehe, det anede du ville komme med den side bemærkning! Men sjovt du siger det, for jeg synes selv det er det eneste minus ved One og derfor kunne jeg godt overveje S4 (altså KUN overveje) 😀

 6. det er for stort syntes jeg…de 5 tommer kan lige gå, men Galaxy Note 2 syntes jeg er en lille tand for stor som standard smartphone (selvom den er lækker) 🙂

  Jeg syntes dog også at 4,7″ er en anelsel for lille faktisk…du ved….ligesom den på HTC One 8) 8)

 7. 5.8″ og 6.3″ er jo vildt stort… og så store hænder har jeg godt ikke, selvom store skærme er fedt at surfe rundt på 8)

Skriv kommentar
account_circle
email