Samsung Galaxy A3 og A5 kan nu købes i Danmark

thumb galaxy-a3-og-galaxy-a5

Samsung Galaxy A3 og Galaxy A5 kan nu erhverves i de danske butikker. 

Samsung Galaxy A3 og Galaxy A5 har siden i går (lørdag den 14. februar) været tilgængelig i de danske butikker.

Da denne dato som bekendt er Valentinsdag har Samsung via videoen til sidst i artiklen lavet et lille humoristisk indslag.

Galaxy A3 (4.5″ Super Amoled skærm med en opløsning på 540 x 960 pixels, 16 GB intern hukommelse med mulighed for micro SD-kort op til 64 GB, 1.5 GB RAM, 8 MP kamera, Android 4.4 Kitkat, og en 1.2 GHz quadcore processor) og Galaxy A5 (5″ Super Amoled skærm med en opløsning på 720 x 1280 pixels, 13 MP kamera, 16 GB intern hukommelse med mulighed for micro SD-kort op til 64 GB, 2 GB RAM, Android 4.4 Kitkat, og en 1.2 GHz quadcore processor) er en del af Samsungs Alpha-linje og Samsung har ikke tidligere produceret så tynd en smartphone.

Galaxy A5 og Galaxy A3 er Samsungs tyndeste smartphones til dato og er designet til dem, som efterspørger et enkelt og stilrent design. Med Galaxy A5 og Galaxy A3 kan du skabe din personlige smartphone, ikke kun på grund af en lang række forskellige funktioner, men også med hensyn til farve og størrelse – Galaxy A5 har en 5-tommer skærm og Galaxy A3 en 4,5-tommer skærm, og begge telefoner kommer i farverne Peal White, Midnight Black, Platinum Silver og Champagne Gold.

Begge modeller har et 5 megapixel kamera og innovative funktioner, der gør det nemt at tage selfies. Funktioner som ”Ultra Wide Shot” og “Auto Selfie Mode” gør det muligt at tage et selfie ved hjælp af stemmen eller et vink med hånden og med det samme dele det på sociale medier. Når du foretager et opkald, reducerer “Always Clear Voice Auto Control”-funktionen støj fra omgivelserne, og uploading af billeder og videoer til sociale medier er hurtigt og nemt takket være 4G.

Samsung Galaxy A3 og Galaxy A7 kommer i farverne “Pearl White”, “Midnight Black”, “Platinum Silver”, og “Champagne Gold”, og den vejledende udsalgspris for Galaxy A3 er 2.500 kroner og Galaxy A5 er sat til 3.300 kroner.

Fra pressemeddelsen:

Galaxy A5 og Galaxy A3 er Samsungs tyndeste smartphones til dato og i et stilrent design med metalramme. De to telefoner er en del af Samsungs ALPHA-serie, og lanceres i to forskellige størrelser. Telefonerne blev præsenteret i slutningen af 2014 og er nu på vej ud i de danske butikker. Da de lanceres på Valentinsdag d. 14. februar, har Samsung lavet en lille undskyldende video. Samsung forudser nemlig, at der er risiko for, at de romantiske danskere kan blive skuffede, når deres hjertes udkårne hellere vil dimse med deres nye smartphone, end spise en romantisk middag. 

Skriv kommentar
account_circle
email