Samsung åbner 60 “rigtige” butikker i Europa

thumb Samsung-logo

Tech-giganten Samsung udvider sortimentet i form af 60 fysiske butikker i Europa.

Du har sikkert ofte gået forbi en Apple-butik (jeps det har vi her i Vejle) der som navnet antyder kun sælger produkter og accesories der er Apple-relateret (feks i Fona er der også små Apple-bikse) eller en Telenor biks i Føtex, og du har måske endda også været en tur forbi HTC`s conceptstore i KBH.

Noget du garanteret ikke så ofte har oplevet, er at gå forbi en Samsung-shop og overveje om du vil ind og kigge på Samsung produkter, men det bliver der lavet om på nu.

Samsung har nemlig indgået en aftale med Carphone warehouse om at åbne 60 nye butikker rundt om i Europa, dog bliver Danmark sprunget over i denne omgang men det betyder ikke at vi ikke får en Samsung butik at se på et tidspunkt.

Samsung har i forvejen 3 butikker i Spanien og det er grundet salget og interessen fra/for de butikker at Samsung og Carphone Warehouse er blevet enige om at udvide.

Der vil blive bygget helt nye Samjsung butikker på nogle af lokationerne imens andre vil være beliggende midt i nogle af Carphone Warehous`nuværende detailhandler.

Der er ingen tvivl om at dette er et skridt i den rigtige retning og mon ikke at Samsung en dag kommer til at overgå Apple`s omkring 100 butikker på samme kontinent? Med den hastighed Android vokser her i Europa er der ihvertfald grobund for det.

Samsung står iøvrigt for omkring 64% af alle Android mobiler der bliver slænget over disken, det betyder at samtlige andre producenter som HTC, Sony, og LG kun sælger det halve af hvad Samsung sælger tilsammen.

Her under de mest solgte Anbdroid smartphones anno november 2013.

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email