Samsung bekræfter Jelly Bean til SGS3…igen

Danske SGS3-brugere bliver blandt de første i verden til at modtage Android 4,1 Jelly Bean.

Samsung har bekræftet at Samsung Galaxy S 3 snart vil modtage opdateringen til Android 4,1 Jelly Bean.

De frigav for 14 dage siden en liste over hvilke Samsung Android enheder der ville blive opdateret, samt hvornår, og de har så nu bekræftet at det der står på den liste de selv har lavet er sandt:-)

Det regnede vi også med at det var, men at få det bekræftet endnu engang gør kun at vi så føler os lidt mere sikre på at få opdateringen. 

For at gøre det hele lidt mere spændende har Jens Arvad, salgschef for Telekom-divisionen i Samsung Danmark, udtalt at:

“Jeg er glad for, at vi har så engagerede og opmærksomme kunder her i Danmark. Det har også gjort indtryk på vores globale hovedkontor, og derfor bliver de danske kunder blandt de første i verden, der kan trykke opdatér på deres Galaxy S III”.

Hvis det virkelig forholder sig sådan, at Samsung udsender Jelly Bean til lille Danmark grundet overstående udtalelse (som alle andre bevidst ikke har med i deres overvejelser, da Danmark simpelthen er for lillle, sat op imod andre lande), så er jeg imponeret.

Det forholder sig faktisk sådan at vi her i Europa (og Danmark), i mange tilfælde, får opdateringerne før f.eks i USA, så det er ikke overraskende hvis vi modtager en Android-opdatering som nogle af de første i verden, det er sket flere gange før.

Jeg må indrømme at udtalelsen irriterede mig lidt (undskyld Samsung), og mest af alt lød som en “fedte fedte og god markedsføring”, men det er ikke første gang jeg tager fejl (og lad os da håbe at jeg bare er for skeptisk), og det bliver heller ikke sidste gang….og det er faktisk også ligegyldigt, bare de danske Samsung Galaxy S 3 brugere får Jelly Bean

Kilde

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email