Samsung beholder den fysiske hjem-knap på Galaxy S 4

Samsung-Galaxy-S-4-via-GSMa

Ifølge et Koreansk nyhedsmedie har Samsung atter engang valgt at gå imod Google`s ønsker, og beholde den fysiske hjem-knap på Samsung Galaxy S 4.

Da Samsung lancerede Galaxy S 3 undrede vi os over at Samsung havde valgt at bibeholde den fysiske hjem-knap i midten, da Google på det tidspunkt længe havde været ude med ønsker om et “rent” touch på Android-enheder.

Dette betyder også at vi så stadig får de to touch-knapper på henholdsvis højre og venstre side af hjem-knappen, nemlig menu og tilbage.

Ifølge de nyeste rygter vil Samsung Galaxy S 4 ikke komme med en S-Pen som tidligere rygtet, men den vil derimod have nogle  funktioner hvor det er muligt at kommunikere med den uden at røre den, det vil sige via bevægelser.

 – Samsung bekræfter Galaxy Note 8.0 og Galaxy S 4

Samsung holder formentlig deres Mobile Unpacked i marts i år, og der får nok at se hvilke rygter der er hold i og hvilke rygter der bare var rygter.

 – Får vi Samsung Galaxy S 4 at se i marts?

Vi forventer ihvertfald at se en Android smartphone med en Exynos 5 Octa CPU, et 13 MP kamera bagpå, 2 GB RAM, og en 4,99″ fuld HD Super Amoled skærm.

Via

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email