Så er der ICS til HTC Sensation og HTC Sensation XE

Der er allerede flere brugere der har opdateret deres HTC Sensation og HTC Sensation XE til Android 4,0 Ice Cream Sandwich.

Klintø slog det op på Facebook i eftermiddags, og min tanke var egentlig at der nok er så meget kraft på serverne at der går nogle dage inden der er nogle af os der får den. Heldigvis tog jeg fejl, for der er flere der har opdateret begge mobiler.

Android 4,0 Ice Cream Sandwich er den sidste nye tilgængelige version af Android, og på Galaxy Nexus der kører en ren version, må jeg sige at vi er ved at være derhenne hvor vi har et færdigt operativ-system.

Læs også: Anmeldelse af HTC Sensation.

Opdateringen sker via internettet (OTA), og i forhold til f.eks Samsung Galaxy S 2, er HTC Android mobiler en drøm at opdatere.

Kilde: Klintø

(4) kommentarer
  1. Super opdatering. Nemt og problemfrit. Kun problem med Calendar Pad Pro, så jeg har måttet spendere 2,99 for en Business Calendar

  2. Knægten siger det spiller max på Sensation…. Kører mere smooth end tidligere og er bare det bedre 🙂

    jeg kan tilføje, at nu kan I hente Google Chrome beta på Marked (Google Play) og hvis man i forvejen bruger Chrome browseren, så spiller de bare perfekt sammen 8)

    Bogmærker bliver selvfølgelig synkroniseret og hvis begge dele er åben, så kan man sidde på PCen og de sider man besøger, bliver f.eks vist samtidig på mobilen 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email