Razer Comms til Android – verdens første IP-telefoni løsning til gamere

Razer Comms er en alt i èn kommunikationsløsning til gamere, der via app`en både kan foretage opkals og sende beskeder til andre spillere.

Razer, der er verdens førende producent af professionelt gaming-udstyr, har netop lanceret en alt-i-èn kommunikationsløsning til gamere via deres nye app til Android, Racer Comms.

Via Razer Comms har spilleren mulighed for at foretage opkald og sende beskeder direkte fra spil til Android-baserede smartphones, ligesom at det også er muligt at ringe/skrive til spillere der er logget på Razer Comms PC-klient. 

Det betyder kort og godt at det i fremtiden er muligt at kommunikere med andre spillere uanset om du er hjemme ved din PC eller du sidder i bussen på vej til arbejde.

Efter den nye opdatering til Razer Comms PC-klient er det iøvrigt muligt at besvare opkald og beskeder direkte fra spillet så du ikke behøver hverken at forlade spillet eller tjekke din smartphone hele tiden.

Razer Comms kan downloades gratis via Google Play.

Google-Play-Download-ikon-A

CEO og kreativ direktør hos Razer, Min-Liang Tan, siger om lanceringen af deres nye app:

Det bliver mere og mere vigtigt at være i kontakt med hinanden, og det gælder også for gamere

Funktioner i Razer Comms til Android:

  • Forbinder gamere – Kontakt dine venner, eller find nye gamere på verdens største gaming-messenger-tjeneste baseret på flere platforme.
  • Tekstbeskeder – Chat med dine venner enkeltvist eller i grupper.
  • Gratis voice chat – Lad din stemme blive hørt hos dine venner på både pc og mobil.
  • Ingen forstyrrelser – Overlejringen i app’en gør, at du kan håndtere tekstbeskeder og opkald uden at blive forstyrret, i det du laver.
  • Bliv I spillet – Videresendelse af SMS’er og beskeder om opkald til pc’en lader dig forblive forbundet, selv når du er midt i et spil.
  • Flere platforme (pc, tablet eller telefon) – Ligegyldigt hvad du foretrækker, er Comms tilstede.
  • Altid på – Gå aldrig glip af en tekstbesked, og modtag dem øjeblikkeligt med push-beskeder.
  • Fuldstændig gratis – Razer Comms har ingen skjulte omkostninger og kører over din smartphones eksisterende data- eller WiFi-forbindelse.

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email