Radio24syv – ny dansk radio app mangler feedback

Radions første Android app er stadig under udvikling, og derfor er det vigtigt at de får din hjælp til at gøre den nye radio-app bedre.

Jeg har nævnt det før og siger det gerne igen: Jeg er all in for danske Android apps, og vil altid hjælpe med at promovere dem hvis indholdet ikke er kriminelt eller diskriminerende.

På Android market står der følgende om den nye app:

“Grundet en fejl i Android v2.3.0 – v2.3.4 har telefoner med disse versioner af Android problemer med at holde radioforbindelsen i live over RTSP. Derfor streamer telefoner med disse versioner af Android radio-signalet via HTTP istedet. Dette betyder desværre en større forsinkelse på signalet og længere buffertid. Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi at du opgraderer din telefon til Android 2.3.5”.

“Har app’en problemer med at spille på din telefon, og du føler dig forholdsvis sikker på, at det ikke skyldes firewalls, så skriv til os på [email protected], og vi skal se, om det er noget vi kan fikse. Husk at angive mærke, model og Android version (kan ses under “Indstillinger->Om telefonen”). Hjælp os gøre app’en bedre: Der er mere end 600 forskellige Android telefoner, og vi har ikke kunnet teste alle modeller. Vi har med andre ord brug for din feedback”.

 

Glemte jeg at nævne at den er gratis…og du kan hente den ved at trykke her.

Så tag og tjek den nye radio-app ud, og god lytning.

ss-320-2-0

Skriv kommentar
account_circle
email