Prøv Amazon app-store lige nu

Vil du prøve det nye Amazon app-store lige nu? så tryk dig videre og læs hvordan og hent app´en.

For at hente den nye Android app skal du tilgå siden her via mobilen og trykke her. Så downloader den selv app`en som du så skal installere. Husk at gå til menu – indstillinger – programmer – sæt et hak ved tillad ikke Android market apps/ukendte kilder.

For at logge ind skal du gå til Amazon.co.uk og oprette en konto, men du kan godt bruge Amazon app-store uden at logge ind, du kan bare ikke købe noget. For at kunne downloade apps skal du udfylde dine personlige oplysninger, og jeg kan se at DK også er “understøttet”, så det kommer på et tidspunkt….du kan ikke købe noget endnu, kun tjekke ud hvad der er. (tak TNSFDK)

Du kan også scanne koden med din mobil for at hente APK-filen (Amazon app):

Amazon app QR

 

 

Amazon appstore app 3 Amazon appstore app 1

(8) kommentarer
  1. [quote name=”Rokkedal”]Det virker ikke i DK endnu??[/quote]
    Jeg har ikke gennemført udfyldelse af betalingskort, og har faktisk slet ikke haft tid til at gøre det. Jeg kan se at DK er understøttet, så det kommer nok snart…det vil sige at du har udfyldt dine Visa/mastercard oplysninger? det kræver at du har tilknyttet et kort før du kan bruge det?

  2. Hvad er så fordelen ved Amazon App store over Googles eget?. Udover at Amazon skummer fløden og behandler deres egne udviklere som lort?.

Skriv kommentar
account_circle
email