Specs og billeder af PRADA Phone by LG 3,0

LG har i samarbejde med PRADA lavet endnu en stilet Android smartphone.

LG skriver i en pressemeddelse i dag, at designet på den kun 8,5 mm tykke PRADA phone by LG 3,0 er en storsatsning fra begge sider.

“PRADA Phone by LG 3.0 kombinerer PRADAs karakteristiske rene designsprog med LGs innovative teknik, som blandt andet indebærer en fantastisk lysstærk skærm med en lysstyrke på 800 nit. Smartfonen karakteriseres af PRADAs stilrene udformning og har en forside, som er dækket af en blank, højopløselig touch screen. Bagsiden er pakket ind i PRADAs Saffiano-mønster i klassisk sort. Hver detalje er designet med udpræget elegance”.

 

Læs også: LG og PRADA laver Android mobil i 2012.

Specifikationer:

Operativsystem: Android Gingerbread

  • Intern hukommelse: 8GB (SD-kortplads giver mulighed for op til 32GB)
  • Skærmstørrelse: 4,3 tommer
  • Opløsning: WVGA (800×480)
  • NOVA Display: NOVA Plus, 800 nit
  • Kamera: 8MP
  • 1.0GHz Dual-Core/ Dual Channel Processor
  • Batteri: 1540 mAh
  • NOVA Display: 800 nit

 

“Telefonens design viser sig, så snart du tænder telefonen og den åbner op for den unikt skræddersyede brugergrænseflade med specialdesignede menuer og ikoner i sort, grå og hvid. Brugeren kan opleve fordelene med Android Gingerbread i en ny visuel version, og telefonen kan opdateres til næste Android-version: Ice Cream Sandwich.

Den smagfulde brugergrænseflade kommer til sin ret på telefonens 4,3 tommer store NOVA High Brightness-skærm. Brugeren kan nyde sine billeder og anvende andre medier med en lysstyrke på op til 800 nit, hvilket betyder, at man kan benytte skærmen selv i stærkt sollys. Med et kamera på 8 megapixel og internt hukommelse på 8GB kan brugeren indfange og nyde alle sine Life’s Good-øjeblikke i høj kvalitet”.

 

Efter min mening, en ret cool Android mobil, der i løbet af 2012 vil blive lanceret, og sammen med den, også prisen.

Læs også: PRADA Phone by LG 3,0 test.

Tryk for at forstørre

021_v4_White

 

 

012_back_v6_W1

Skriv kommentar
account_circle
email