Playstation Mobile butik kommer til Danmark (apk-fil kan hentes)

Sony Playstation Mobile spil butikkken er på vej til Danmark. Kan du ikke vente kan du installere apk-filen og få et smugkig på den kommende tjeneste.

Den 18. december vil vi via officielle kanaler kunne benytte og købe spil og apps fra Sony Playstation Mobile`s apps og online spil butik her i Danmark, samt i Belgien, Finland, Irland, Mexico, Holland, Norge, sverige, og New Zealand.

Sammen med de lande der allerede understøtter Playstation Mobile store (som inkluderer f.eks Japan, USA, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Australien) er Playstation store til Playstation mobile lanceret i ikke mindre end 18 lande verden over fra midt i december.

Vi har hentet apk-filen og hvis du blot plotter ind at du er fra et af de understøttede lande kan du surfe lidt rundt og få en lille fornemmelse af hvordan det kommer til at fungere og ser ud.

Du kan hente apk-filen ved at trykke her

Af understøttede enheder er der indtil videre en god del, bla. kan nævnes Sony Xperia Z, Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z Ultra, Sony Xperia Tablet Z, og HTC One

Du kan se hele listen af understøttede enheder her.

Mangler du hjælp til din Sony Xperia kan du bruge vores Sony forum.

Kilde

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email