Phone Fight – kæmp imod dine venners smartphones

Phone Fight er et nyt gratis og ganske underholdende spil hvor du kan kæmpe imod andre smartphones og dine venner. 

Det er din smartphone der her er i centrum, og via Phonefight får du sat et ansigt på den (jeps, du kan godt ligne en hippie hvis du så gerne vil), og ved at fodre den og holde den i godt humør er den rustet til at møde de virusser der har indtaget telefonnettet.

Phone Fight har på iPhone over 1,2 millioner brugere, så hvis en af dine venner har iPhone er det nu muligt at klaske ham/hende i Phonefight.

Google-Play-Download-ikon-A

Ved at trykke på de krydsede sværd kan du kæmpe imod dine venner på Facebook eller finde andre smartphones. Herunder ses det tydeligt at Sony C6603 (mig) vinder stort over iPhone De jere (sorry).

Phone Fight tilbyder mere end 300 forskellige våben, over 400 baner på 99 niveauer, så er du til spil skulle du tage at prøve det.

Husk at jo bedre din smartphone har det jo stærkere er den….så hvis du ser en droide med blåt hår og et glasøje, så løb den anden vej (jeps, igen mig).

Screenshot 2013-06-18-12-33 

(6) kommentarer
  1. de telefoner den finder selv er det nogle der er i nærheden af dig eller her i Danmark eller finder den bare nogle ledige fra et eller andet sted i verden?

  2. Det er da meget sjovt. jeg har en iphone og har spillet det i noget tid og hvis man gør sig lidt umage kan man egentlig nå ret langt 8)

Skriv kommentar
account_circle
email