Patentkrigen – Samsung taber sag til Apple

Apple-vs-Samsung

Samsung har i dag i retten i Holland, tabt en sag om scrollingen i billedgalleriet. Ud over det har Apple tilføjet 6 nye Samsung smartphones og tablets til en kommende retsag. 

Apple vandt i en Hollandsk ret sagen om den blå bounce-effekt (så vidt jeg har forstået det – Peter P) du får når du scroller op og ned i dit billedgalleri.

Samsung har fået 8 uger til at smide en update ud der kan rette op på problemet, ellers kan de risikere at skulle betale Apple op til 100.000 euro om dagen i erstatning.

Samsung udtaler:

“Apple wants to restrict consumer choice and innovation discourage their excessive and incorrect legal claims… We take all possible measures to protect consumer choice in the Netherlands.”

Som om at det ikke skulle være nok, så har Apple yderligere smidt 6 Samsung enheder oven i hatten i en retsag om patenter der starter den 31. marts 2014. 

 – Vil Samsung slå en deal af med Apple? Fandme nej!

 – Apple skal betale Samsungs advokatsalær

Apple mener at disse enheder krænker deres patenter:

  • Samsung Galaxy Note
  • Samsung Galaxy Tab 2 10,1
  • Rugby pro
  • Samsung Galaxy S 3 mini
  • Samsung Galaxy S 3

Da Apple lancerede iphone 5 var Samsung parat med en stævning, og Samsung har yderligere fået smidt ipad mini,ny ipad, og ipod Touch oven i, da de krænker deres patenter. 

Samsung blev iøvrigt i  august idømt til at skulle betale Apple over en milliard dollars i erstatning.

Patentkrigen ser ikke ud til at stoppe foreløbig, så vi må bare desværre se i øjnene at det er sådan her det bliver. 

(3) kommentarer
  1. Så er det lige jeg tænker: var det mon ikke bedre begge parter koncentrerede sig om og lave nogle kvalitetsprodukter istedet for og bruge tiden og energien på og føre krig? 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email