ParkMan app`en gør det nemmere at parkere

Nu slipper du får at løbe hen til parkeringsautomaten, bare brug ParkMan app`en.

ParkMan virker i første omgang kun i København og Frederiksberg. Meningen er at det skal være både lettere og billigere at parkere. Når du har parkeret din bil åbner du Parkman og trykker start, og når du henter den igen trykker du stop. Pengene bliver derefter trukket helt automatisk fra dit kreditkort. Det skriver Mobilsiden.dk i dag.

Dan Høgdall, iniativtager til ParkMan Danmark, udtaler:”Det eneste man skal gøre er at åbne applikationen, der automatisk finder bilens position vha. mobilens GPS og dermed ved, hvilken takstzone man har parkeret i. Derefter er det bare at trykke ”start parkering”, og når man vender retur til bilen, er det blot at trykke ”stop parkering”, og så er du klar til at køre”.

ParkMan giver mulighed for at samle alle parkeringer over en bestemt periode, så betalingen sker på èn gang. Man modtager herefter en mail med fakturaen hvori alle parkeringer er opgjort. mere info kan fåes via deres hjemmeside.

Det koster et engangsbeløb på 99 kroner at benytte Parkman, og du kan hente app`en via Google Play.

Update: Det er muligt for privatperson at smide 2 danske kroner for ParkMan, og så optjene kredit hvis vennerne registrerer sig. Er i en virksomhed kan i få pakken for 149 kr. Læs mere.

Link til mobilvisning 

Kilde: Mobilsiden.dk 

(3) kommentarer
  1. Jaahh..det gør der faktisk. Jeg undersøger det lige nærmere når jeg har tiden til det, og opdaterer artiklen, tak for tippet 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email