Oplev Oppo R7 og R7 Plus i Danmark og få rabatkupon med i lommen

thumb oppo-r7

Nu kan du opleve Oppo R7 og Oppo R7 Plus i Danmark.

Oppo er endnu ikke en producent mange kender herhjemme, men dette vil muligvis snart ændre sig med lanceringen af Oppo R7 og R7 Plus.

Oppo lancerer nemlig snart deres bud på hvordan topmodeller anno 2015 skal se ud, og hvis vi kan tro på nogle af de læk der har været den seneste tid, så bliver der tale om en kun 5 mm tynd smartphone.

Skærmen vil være en 5″ fuld HD skærm (1080 x 1920), og under motorhjelmen vil der være 3 GB RAM, 16 GB intern hukommelse (med mulighed for micro SD kort), og en MediaTek processor.

Det primære kamera er på 20.7 MP og batteriet skulle være på 2.320 mAh. 

Overstående specs er i henhold til Oppo R7, men Oppo lancerer også Oppo R7 Plus, der muligvis vil besidde en fingeraftryks-scanner under kameraet på bagsiden af telefonen.

Indtil videre kender vi ikke de officielle specs for hverken R7 eller R7 Plus, så på nuværende tidspunkt må alt dette betegnes som rygter, men vi holder jer som altid opdateret via Facebook og Twitter når der er nyt i sagen.

Prøv Oppo R7 og R7 Plus

I forbindelse med lanceringen af de to nye flagskibe besøger Oppo Danmark og giver jer mulighed for selv at tjekke R7 og R7 Plus ud ved et arrangement der bliver afholdt søndag den 31. maj i Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10 – 1067 København K.

Ved eventet, der varer i en 3 til 4 timer, vil der være både spise og drikke samt en godtepose til deltagerne.

Derudover vil der være mulighed for at vinde præmier, deriblandt en ny Oppo Find 7, og samtlige deltagere vil få en rabatkupon der slår 20% af prisen ved køb af en Oppo R7 eller en Oppo R7 Plus.

Du kan læse mere om eventet her og tilmelde dig her.

(7) kommentarer
  1. Tror nok at det er en af dem der var med til at starte OnePlus men det ved Høy helt sikkert hvis han da læser med 😛

   1. Det er faktisk lige omvendt.
    “The OnePlus One (OPO) is an Android smartphone manufactured by the Chinese upstart OnePlus, a startup company founded by former Oppo vice president Pete Lau.”

    Kvaliteten af Oppo’s produkter er, fra hvad jeg læst, langt bedre end OnePlusOne (mangel på kontrol af produkterne før de forlader fabrikken), hvilket også ses af den højere pris for Oppo’s telefoner. Deres N1 med det roterende kamera og den senere Find 7 fik okay anmeldelser, selvom kameraet var middelmådigt på Find 7 og i hvert fald i starten havde problemer på N1. Om det siden blev fikset ved jeg ikke, da jeg opgav at købe den i sin tid og ikke har fulgt den siden.

    OnePlusOne har haft et meget udbredt problem med gule skærme og uens skærmbelysning. Det var nok til at jeg mistede interessen og købte LG G3, selvom jeg havde fået en invitation, så har ikke siden fulgt med i om deres telefon har andre udbredte problemer.

 1. tester i R7 eller hvordan? sys den virker ret spændende i forhold til hvad der ellers er på markedet 😛

Skriv kommentar
account_circle
email