Opdatering på vej til Sony Xperia Z1 og Z Ultra

Atter en opdatering er på vej til Sony Xperia Z1 og Xperia Z Ultra. 

Sony er ikke bare i front når det kommer til at levere lækre produkter, men de vedligeholder også produkterne efter salgstarten, ihvertfald topmodellerne. 

 – Sony Smartwatch 2 – tips til apps, vejledning til køb mm

Det er blot 14 dage siden at en stor opdatering kunne hentes til Sony Xperia Z1 og Xperia Z, samt en mindre til Xperia Z Ultra kunne hentes, og siden lanceringen af Xperia Z  for 9 måneder siden har jeg ca. modtaget 6 opdateringer til den.

 – Sony Xperia Z1 anmeldelse

Nu skriver de så på bloggen her, at endnu en opdatering er påbegyndt udrullet til Xperia Z1 og Z Ultra. Der er ikke tale om Android 4.3, men stadig Android 4.2 firmware.

Xperia Z1 changelog:

 • tweaked the camera algorithm for even better all round performance
 • refined Sony’s Smart Social Camera platform, so Xperia Camera apps run more smoothly (particularly Burst Mode, Superior Auto, AR Effect and Sweep Panorama…)

Z Ultra changelog:

 • optimized touchscreen sensitivity, for both finger gestures and writing / sketching with pencils, metal pens and selected styluses

Changelog på begge produkter:

 • re-calibrated the display ever so slightly, to ensure viewing experiences remain bright & bold
 • economised power consumption for longer battery life
 • streamlined Exchange connection for faster email sync, display and download

Der går nok lidt tid inden opdateringen rammer Danmark, og du må gerne sige til hvis du pludselig støder på den via f.eks PC-Companion. 

(9) kommentarer
  1. Når du har opdateret gider du så at tjekke (jeg har glemt at skrive det i artiklen) om versionsnummer er et andet end det der står nævnt i den forrige artikel om Z1? Du finder artikel ved at trykke på nummer 2 link i artiklen herover og så under “Xperia Z1”. Jeg tænker nemlig at den opdatering du er ved at hente er den “gamle”… Tak for info Iøvrigt.

    1. Ok tak, har lige fået en Z1 ind af døren og opdateret den til den samme version også 🙂 er du tilfreds med den ellers?

 1. Har bestilt den der hedder Xperia Z1 til min den ældste. Tak til dig Høy for at bruge tid på at hjælpe mig med at finde den rigtige til ham. Det er virkelig pænt gjort af dig.

Skriv kommentar
account_circle
email