OnePlus One kan snart forudbestilles uden invitation

thumb oneplus-one-official

OnePlus One kan sidst på måneden forudbestilles. 

OnePlus One har indtil videre kun kunne erhverves hvis man havde en invitation, men i en netop modtaget pressemeddelse skrives der at du i en times tid den 27. oktober kan forudbestille en OnePlus One uden en invitation.

Fra den 27. oktober starter forudbestillingerne nemlig og ved du at du bare skal have en OnePlus One kan du altså forudbestille den via dette link, samt læse mere om hvordan det foregår.

Det forholder sig sådan at omkring klokken 11.00 den 27. oktober kan alle forudbestille en OnePlus One, men kun i en times tid.

Pre-orders will offically open on October 27 at 15:00 GMT (08:00 PST, 11:00 EST). During a one hour time window, anyone can place an order for the OnePlus One. All of our accessories will be sold at celebratory sale prices when added to your order.

OnePlus One kommer med en special-lavet version af CyanogenMod 11s (KitKat) presinstalleret og du har en 5.5″ fuld HD skærm til at nyde brugerfladen på.

Under motorhjelmen sidder der 3 GB RAM, en Snapdragon 801 chip med en 2.5 GHz quadcore processor og Adreno 330 GPU.

Der er 16/64 GB intern hukommelse og et batteri på 3100 mAh.

Kameraet bagpå skyder billeder i 13 MP og der er selvfølgelig mulighed for 4G.

Du kan læse mere om forudbestillingen på deres blog.

Læs også:  OnePlus One er lanceret - se specifikationerne her
(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email