OneNote nu ude til Android

Nu er det muligt at synkronisere alle ens noter fra Microsoft’s Office OneNote direkte ned på Android, med den nye OneNote app fra Microsoft.

Man har længe kunnet få app’en til iOS, men nu er den også klar til Androide-folket.

Jeg installerede selvfølgelig applikationen med det samme, og mit umiddelbare første indtryk er godt. Man skal være opmærksom på at app’en kun fungere sammen med deres SkyDrive tjeneste som kræver man har et Windows Live-ID, altså en Hotmail eller email med Windows Live tilknyttet.

Hvis alle ens OneNote notater ligger på SharePoint serveren, skal de først flyttes over på SkyDrive, hvilket heller ikke er så besværligt. Men vi har altså at gøre med en app som henvender sig til privat brug, og nok ikke de store virksomheder med SharePoint o.l.

Det ændre ikke ved at app’en er skruet rigtigt godt sammen design- og funktionalitetsmæssigt. Jeg kan allerede godt lide app’en og den har godt potentiale til videreudvikling for Microsoft.

Så hvis man normalt bruger OneNote i privaten eller studiet, så er det klart en app der er værd at kigge nærmere på.

App’en kan hentes helt gratis fra Android Market, dog skal man vide at der er en begrænsning på 500 noter, hvorefter det ikke længere vil være muligt at oprette noter. Heldigvis har man mulighed for at købe en ubegrænset version af app’en til $4,99 (33 DKK), som fjerner begrænsningen for livstid.

Du kan læse hele OneNote pressemeddelelsen på: http://blogs.office.com/b/microsoft-onenote/archive/2012/02/07/onenote-mobile-for-android-is-now-available-worldwide.aspx

OneNote Mobile kan findes på Android Market eller ved at scanne QR koden nedenfor:

qr_com.microsoft.office.onenote

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email