Nyt Sony SmartWatch er på vej

Sony teaser på Twitter om næste generation af deres SmartWatch. 

Sony`s tweet er ikke til at tage fejl af. Med ordene herunder på billedet kan vi helt sikkert se frem til at Sony lancerer et nyt SmartWatch, og det kommer nok til at ske i løbet af de kommende dage i Shanghai ved årets Mobile Asia Expo 2013.

Da hverken det kommende ur eller dets specifikationer er officielle, er der ikke meget info at komme med, men ifølge Cnet vil den næste generation af Sony`s SmartWatch understøtte NFC og være minimalt vandtæt (hvad det så end betyder)

Skærmen vil også være større, og det vil selvfølgelig køre Android.

Du kan se tweetet her

SonySmartwatch-via-twitter

(8) kommentarer
  1. Ihh det ser virkelig smart ud. Fandt en video på youtube med sony smartwatch og hvis det nye her kan mere og har større skærm er det et must have gadget til mor her 8)

  2. jeg vil have et uanset om det skuffer eller ej. Min ven har et af de ældre modeller og forbindelsen til hans smartphone er ikke altid helt stabil men det er stadig en fed gadget 🙂

    1. Bare se at få et købt, jeg kan ikke undvære mit tros at jeg ikke kan se skærmen i solskin med mindre jeg skærmer af 8) hvis nogen bor i kbh viser gerne uret frem. 61145549

      1. @MartinK, hvad kan det? forbindes til din mobil og ellers vise ur? man kan ikke se hvis der kommer en sms og sådan noget vel?

Skriv kommentar
account_circle
email