Nyt patent viser Samsungs bøjelige skærm

thumb samsung-foldable-display

Et nyt patent viser hvordan Samsungs bøjelige skærme kan komme til at fungere. 

Foldbare displays har været oppe at vende under vores nyheder mange gange i løbet af de sidste par år, og vi har endnu ikke kunnet købe en smartphone med en skærm der kan foldes. Dog har både Samsung og LG produceret smartphones med buede skærme, og der er ingen tvivl om at der bliver arbejdet på netop dette.

Det nye patent som kan ses på billederne her i artiklen er Samsungs, og hvis Samsung engang skulle komme så vidt at de producerer en smartphone der gør brug af dette, vil skærmen både kunne bukkes baglæns og forlæns, altså du vil kunne folde skærmen begge veje uden at skærmen går i stykker.

En sammenklappelig skærm kan i praksis betyde at vi kan stille vores smartphone på natbordet og bruge den som alarmur eller kalender via særlige applikationer til dette, og det uden at skulle gøre brug af f.eks standere eller ladere.

Det vil også betyde at vi bedre kan transportere mobilen rundt, alt afhængig af hvor den skal være under cykelturen osv.

Samsung ansøgte om dette patent tilbage i februar 2014, og til trods for at der bliver arbejdet på at udvikle teknologien, betyder det ikke at foldbare smartphones er lige om hjørnet…men de er helt sikkert på vej.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email