Prøv den nye version af Dropbox med indbygget PDF-fremviser (apk)

thumb dropbox-android

Version 2.4.9 af Dropbox til Android tilbyder indbygget PDF-fremviser.

Dropbox er installeret på en hel del smartphones, tablets, og computere verden over, og med version 2.4.9 bliver livet med Dropbox i dagligdagen en anelse lettere.

Den nye version af Dropbox indeholder nemlig indbygget PDF-fremviser, og du kan dele det PDF-dokument du er ved at læse direkte fra “læsetilstand”, hvilket betyder at du ikke behøver at downloade dokumentet eller klikke dig tilbage til mappen med dokumentet. 

En anden nyttig tilføjet funktion er muligheden for at søge efter bestemte ord i dine dokumenter, så kan du ikke lige huske hvor i  Word dokumentet du skrev at “Morten Høy er bare cool”, så kan du altså nu søge efter dette.

Da version 2.4.9 af Dropbox til Android i skrivende stund endnu ikke er dukket via Google Play, og hvis den stadig ikke er det, kan du installere den via dette link (apk).

Det er desværre IKKE muligt at søge efter tekst fra startsiden i din Dropbox som vi f.eks kender det fra Google Drev. Du er altså nødt til at åbne dokumentet og søge efter det.

Dropbox nævner intet om versionsnummeret på deres blog, men version 2.4.9 (som du kan hente ved at trykke på linket længere oppe i artiklen) indeholder begge nævnte funktioner, så mit gæt er at det må være den.

Husk at hvis du har brug for hjælp er du velkommen i vores forum, og du kan med fordel downloade vores gratis app for at holde dig opdateret.

dropbox-pdf-search

Skriv kommentar
account_circle
email