Ny opdatering er klar til Sony Smartwatch 2

En opdatering er påbegyndt udrullet for en lille uges tid siden til Sony Smartwatch 2 app. 

Flere af vores brugere har allerede modtaget opdateringen der blev påbegyndt udrullet for 6 dage siden, og vil bringe forskellige forbedringer med sig.

Opdateringen vil automatisk komme til dig, og du kan læse mere og opdatere via Google Play.

 – Sony Smartwatch 2 – tips til apps, vejledning til køb mm

Sony Smartwatch 2 er anden generation af Sony`s smarte ure, og til forskel fra Samsung Galaxy Gear kan Sony Smartwatch 2 benyttes med andre mobiler end Sony`s egne (Samsung tilbyder kun support til deres egne produkter).

Via Sony Smartwatch 2 kan du f.eks se når du har modtaget et opkald, en SMS, en mail osv, og vi vil have en anmeldelse klar hurtigst mulig. 

Beklager forsinkelsen på artiklen.

(6) kommentarer
  1. Kan jeg god kobbel smartwatch 2 til min Sony xperia p. Den har android 4 og NFC, kan jeg så god kobbel den til min mobil eller skal den være nyrer? 🙂

  2. Jeg er i tvivl om jeg skal vælge galaxy gear eller sony smartwatch 2 for jeg har en sgs4 men hvis så jeg køber en ny mobil virker galaxy gear jo ikke med den medmindre det er en af de nye galaxyer.lidt dumt egentlig 😛

  3. Det er så fedt det smartwatch 2. jeg har jo også min xperia z1 så jeg er sgu lidt smart når jeg kommer ud til kunderne 8)

  4. jeg opdaterede for nogle dage siden og du skal glæde dig til at får det Høy 8) 8) det er ûbercool 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email