Ny opdatering er klar til Sony Smartwatch 2

En opdatering er påbegyndt udrullet for en lille uges tid siden til Sony Smartwatch 2 app. 

Flere af vores brugere har allerede modtaget opdateringen der blev påbegyndt udrullet for 6 dage siden, og vil bringe forskellige forbedringer med sig.

Opdateringen vil automatisk komme til dig, og du kan læse mere og opdatere via Google Play.

 – Sony Smartwatch 2 – tips til apps, vejledning til køb mm

Sony Smartwatch 2 er anden generation af Sony`s smarte ure, og til forskel fra Samsung Galaxy Gear kan Sony Smartwatch 2 benyttes med andre mobiler end Sony`s egne (Samsung tilbyder kun support til deres egne produkter).

Via Sony Smartwatch 2 kan du f.eks se når du har modtaget et opkald, en SMS, en mail osv, og vi vil have en anmeldelse klar hurtigst mulig. 

Beklager forsinkelsen på artiklen.

Læs også:  Sony SmartWatch 2 - se den officielle video
(6) kommentarer
  1. Kan jeg god kobbel smartwatch 2 til min Sony xperia p. Den har android 4 og NFC, kan jeg så god kobbel den til min mobil eller skal den være nyrer? 🙂

  2. Jeg er i tvivl om jeg skal vælge galaxy gear eller sony smartwatch 2 for jeg har en sgs4 men hvis så jeg køber en ny mobil virker galaxy gear jo ikke med den medmindre det er en af de nye galaxyer.lidt dumt egentlig 😛

  3. Det er så fedt det smartwatch 2. jeg har jo også min xperia z1 så jeg er sgu lidt smart når jeg kommer ud til kunderne 8)

Skriv kommentar
account_circle
email