Ny jobsøgnings-app tager højde for dårlig mobildækning

En ny gratis Android app fra Ofir.dk hjælper de jobsøgende, også selvom mobildækningen halter.

Ofir.dk er Danmarks ældste jobportal med mere end 189.000 jobsøgende hver måned. De har nu gjort det endnu lettere for dig at søge job med deres nye app. Jeg har ikke selv haft tid til at kigge på den, men jeg kan se på de screenshots der er til rådighed at der er tale om en reel app, og ikke bare en kopi af websitet (som en anden jobsøgnings-app jeg bestemt ikke mente var en “rigtig” app).

I pressemeddelsen skriver de (nedestående er kopieret fra pressemeddelsen):

Job-apps gør det nemmere at finde relevante stillingsopslag på farten – fra både iPhone, iPad, iPod og Android-baserede smartphones og tablet-computere. Men de er ofte spækket med funktioner, så store mængder data skal overføres til enheden. Det kan være en uheldig kombination, når man er på farten, hvor forbindelsen ofte ikke er god nok til video.

Jobportalen Ofir.dk går derfor mod strømmen og lancerer en funktionalitetsmæssigt mere beskeden og brugervenlig app til smartphones og tablet-computere. App’ens footprint er yderst begrænset, og app’en fylder ikke mere end et par hundrede kilobyte.

Det betyder, at app’en ”gør jobbet”, selv når kvaliteten af mobilsignalet er svingende, og app’en reagerer omgående på brugerens fingerstrøg. Derudover har app’en en række funktioner, der tager højde for, at mobile brugere typisk skifter hyppigt mellem at være med og uden netdækning. Eksempelvis kører app’en i baggrunden efter endt brug, hvilket betyder, at den hele tiden er opdateret med de seneste stillinger, der matcher brugerens sidste søgning.

– Pendlere har typisk en relativt forstyrrelsesfri zone, når de skifter mellem privat- og erhvervssfæren. Og mange pendlere bruger fx tiden på at overveje deres eksisterende jobsituation. Vi har designet vores nye job-app på en enkel og brugervenlig måde, så den kan benyttes af alle, og så den tager højde for den tvivlsomme signalstyrke, som mange oplever på mobilnettet, siger Daniel Poulsen, Marketing projektleder hos Ofir.dk.  

Med Ofir.dk’s nye job-app er det muligt at:

• Søge på jobs ud fra landsdele, kategori og fritekst

• Gemme favoritter i en liste

• Gemme søgninger og få live-opdaterede resultater

• Se stillingsopslag på nettet

• Maile stillingsopslag til sig selv eller en ven

• Se gemte stillingsopslag, selvom de er blevet fjernet fra nettet

• Få vist hvornår stillingsopslagene senest er blevet opdateret

 

App`en er gratis og kan hentes til din Android tablet eller smartphone via Google Play.  

Skriv kommentar
account_circle
email