Ny gratis musikjeneste er på vej

thumb Baboom

Du har muligvis hørt om manden bag Megauploads, Kim Dotcom, der til tider er lidt medieglad når han udtaler sig og laver sine udskejelser. Han starter nemlig i løbet af 2014 en ny gratis musiktjeneste.

Manden bag den populære fil(film)delingstjeneste Megaupload er muligvis mere berygtet end selveste hans projekter derindtil videre tæller nogle stykker med stor succes.

Kim Dotcom er navnet, og så behåver vi vel ikke at fortælle mere om hvad han er for en person…det virker ihvertfald når han kommer med provokerende udtalelser og laver udskejelser for at havne på alverdens spalter i medierne.

Det samme gør han igen nu, da hans nye album kaldet “Kim Dotcom” skal bruges til at reklamere for Baboom, navnet på hans kommende musiktjeneste der skal konkurrere med bla. radiofunktionen i Spotify.

Baboom kan bruges via browseren og med et plugin der viser reklamer kan der så høres gratis musik.

 – Telmore er klar med musik-app

Tjenesten forventes at være klar til foråret, men du kan allerede nu få et smugkig ved at hoppe til Baboom.com.

I de lande hvor Google Music er understøttet kan man købe hans album den vej også, ligesom at det også kan erhverves igennem iTunes, og det er helt sikkert at musiktjenesten vil kunne bruges via mobilen når den engang kommer rigtigt op at køre.

Skriv kommentar
account_circle
email