Ny dansk billet app fra DSB virker ikke på HTC Desire HD

  En ny dansk gratis Android app fra DSB har set dagens lys. DSB-Billet hedder den, men hvis du har en HTC Desire HD skal du ikke sætte din lid til at du når at købe din næste plads-billet i tide.

Update: Jeg har mailet med udvikleren, hvor jeg luftede tanken om at det kunne være 2,2,1 opdateringen. Han har så senere skrevet tilbage, at det var det der var problemet. Jeg vender tilbage med mere nyt når jeg ved mere. Læs den nye artikel her.

Efter en lille dialog via email, har Simon Bønløkke fra DSB kommerciel sendt mig en apk-fil, som understøtter 2,2,1 updaten fra HTC. Nu begynder at ligne noget, og jeg må sige at jeg er imponeret over app`en. Noget af det fedeste er at den selv finder togtiderne til dig, således at du ikke behøver at have en separat togplan i lommen. Alt i alt en thumbs up herfra indtil videre.

Den nye app fra DSB, indeholder alle de 3 vigtige elementer for at blive en god app:

  • Det er en dansk app.
  • Det er en gratis app.
  • App`en understøtter APP2SD.

DSB skriver selv om deres nye app at nogle af vigtigste funktioner er at man kan: 

• Købe billet til DSB 1’ eller Standard.
• Købe billet til voksne, børn,  og unge med DSB WildCard eller 65-billetter.
• Købe billet til 14 dage frem i tiden, eller lige nu.
• Købe din billet imens du er på vej ned til banegården.
• Købe billet som gælder i bus og Metro inden for omstigningsområdet til stationen.
• Købe pladsbillet til rejser med InterCity/InterCityLyn.
• Betal sikkert med betalingskort.
• Gemme betalingskortoplysningerne til betale næste gang. 

Det lyder jo alt til at være rigtig godt…..det er det bare ikke. Du kan nemlig ikke bruge den nye app på din HTC Desire HD. Via Twitter igår opsnappede jeg et tweet fra @kimschultz, at app`en crashede ved opstart på hans HTC Desire HD. Jeg blev nysgerrig og hentede den. Resultatet var det samme. Så prøvede jeg på min HTC Desire, og der virkede den fint både på mobilnettet, og på WIFI. Begge dele er også testet på min egen HTC Desire HD (samt en kammerats). Udover det er der på Android market også kommentarer der støtter dette.

Jeg kunne godt begynde at gisne om hvorfor den ikke virker på DHDèren, men det vil jeg ikke . Jeg har prøvet at komme i kontakt med DSB, for at høre dem ad om de er klar over problemet. Jeg har dog ikke været heldig indtil videre. Du kan hente og prøve DSB-Billet længere nede. 

Hvis du ikke har læst fortsættelsen, så skulle alt være iorden nu. Simon Bønløkke kom med et lille tip jeg synes er vigtigt at få med så mange steder som mulig:”Har du tidligere haft version 2.00 installeret på din Android 2.2.1 så skal version 2.00 muligvis afinstalleres før du installerer DSB Billet 2.01, for at få det til at køre ordentligt”.

DSB_billet_app_forceclose

AndroidMarket_ikon_50  DSB Billet Android market
Android_market_PC  DSB Billet Android market 

Du kan også sende en SMS til 1990 med teksten “dsbbillet”.

Eller scan koden med din Android mobiltelefon/Tablet: 

DSB_Billet_app_QR

 

(3) kommentarer
  1. Hej, og velkommen til. Jeg har været i kontakt med udvikleren, og app`en kører fint på hàns HTC Desire HD. Han er blevet klar over problemet, så det er bare at vente til der er godt nyt.

  2. Genial side. Absolut den bedste jeg er stødt på. Jeg oplever præcis det samme som på dit screenshot, og det samme sker for min bror. Nogen løsning på det?

Skriv kommentar
account_circle
email