Ny dansk app viser solopgang/solnedgang

 Er du lystfisker, campist, jæger, eller nyder du bare at se en solnedgang? Så er der kommet en dansk app der kan hjælpe dig på vej.

Den nye app, Almanac, kan give dig data over 2800 byer worldwide….solpopgangs/solnedgangs data. Lad os sige at du vil spille tennis med brormand i aften i vejle, men i er ikke sikre på hvornår solen går ned. Nu har du jo ikke app`en endnu, så jeg tjekker lige for dig…solen står op klokken 6.23, og går ned 20.23 her hvor jeg står (bruger GPS). Den danske app fåes som gratis prøveversion, og som betalingsapp til 6 kroner. App`en kan bruges til jer der f.eks:

 • Fisker. (lystfiskere kan tjekke månefaserne hvis de er på ferie, og så ved de hvordan tidevandet er det sted de ønsker at fiske).
 • Jager.
 • Camperer.
 • Vil nyde en solnedgang.
 • Naturmennesket.
 • Morgen-motionisten der vil nyde solopgangen.
 • Og mange flere..

Man kan også se tidspunkt for solnedgang på en bestemt dato.

Læs mere om den danske app

 Almanac trial version
Android_market_PC  Almanac trial version
qrcode

 

(19) kommentarer
 1. Tusind tak for jeres kommentarer.
  Flere er selvfølgelig velkomne.

  Jeres ideer kommer med i ide-bogen til en evt. opgradering.
  Jeg overvejer at lave en slide funktion, til skift af dato. Man vil jo tit gerne se de næste par dages info når man er igang. Så kan den manglende plads også udfyldes med en kalender der viser hvilken dato der vises data for.

  En gemmefunktion lyder også som en fornuftig ide. Den er med i bogen 😉

  1. Fin app 😆 Jeg skal have en Tablet på et tidspunkt. Er den tilpasset til Tablets….eller er det måske noget du skulle overveje også….bare et lille forslag.

   1. Den skulle gerne kunne køre på en tablet også. Men jeg har ikke testet det.
    Har på fornemmelsen at den måske ikke er specielt flot på en tablet. Ikoner og billeder er ikke i en ret høj opløsning. Det skal jeg nok få kigget på også.

    1. OK. Tænker at der må være lidt penge i efterhånden at tilpasse app`ene til tablets…hvis man er campist f.eks så ville man jo nok have sin Tablet med. Udover det så synes jeg at det er rigtig godt at du kommunikerer steder som her.

     1. Det er nu ikke fordi der er mange penge i de Apps….. medmindre man er heldig at ramme et hit. Det er langtfra noget jeg kan leve af. Selvom jeg da selvfølgelig håber det kommer en dag.
      Men klart. Målet er da at mine apps virker på alle android platforme. Opdagede bare den anden dag at jeg havde dummet mig lidt og det er det jeg prøvede at rette op på med sidste opdatering. Nu skal de andre apps bare igennem samme mølle.
      Kommunikation er vigtigt for mig. Uden andres bidrag er det rigtigt svært at vide hvad man kan gøre bedre. Og mit mål er da at ligge i den bedre ende. Dvs. godt/flot design og frem for alt, at funktionerne virker og App’en ikke går ned.
      Jeg synes mest det er gamle gnavne mænd der bidrager med kommentarer til mine App’s i Android Market. Derfor er det rart at se herinde at der rent faktisk er nogle der kan bruge dem.

      Nu vil jeg til fødselsdagsfest. Ha en god dag 😉

 2. Hejsa gutter

  Jeg har opdateret App’en så den udnytter hele skærmen.
  Jeg håber I synes om forbedringen.

  Jeg har desværre ikke råd til alle de telefoner jeg bør teste på, så jeg vil gerne høre fra jer hvis I finder andre ting der bør rettes.

  mvh.
  Michael, Innosoft

  1. Har lige hurtig prøvet den på HTC Desire, HTC Desire HD, samt på HTC Incredible S. Umiddelbart ser den ud til at virke på de tre modeller ihvertfald, ligeledes med søgefunktionen. Det mest ærgelige er at den kun går halvvejs ned af skærmen og så er reklamerne der, jeg ved godt at du ikke har noget at fylde det ud med, men det giver måske brugeren et indtryk af at den er for simpel…… Her tænker jeg kun udseendes mæssigt, og ikke funktionsmæssigt.

  2. Synes at det også ser fint ud her på Desire HD, og så er det fedt at den virker uden internet-forbindelse. I fremtiden kan du måske overveje at man kan gemme en søgning. det kunne være gavnligt hvis jeg skulle til f.eks Alaska og fiske og ikke kunne bruge GPS.

  1. Hej Nicolai. Velkommen til. Jeg har ikke prøvet Sundroid, men jeg kan godt se at funktionerne er lidt af de samme.

  1. Du har ret. Det er mig der ikke har trykket på gem da jeg udgav artiklen. Den kan også vise månefaserne så lystfiskere kan se hvornår der er tidende rundt omkring i verden. Hvis man er på ferie f.eks. jeg tilføjer det senere.

 3. Tjek. Den er hentet, og tror faktisk at den er ret så brugbar. Jeg er også lystfisker. Thumbs up herfra indtil videre til udvikleren.

Skriv kommentar
account_circle
email