Ny dansk app giver dig indkøbsliste på din Android

Hver gang en dansk udvikler henvender sig til mig for at fortælle at der nu er en dansk Android app mere på Android market, så tænker jeg fedt. Sådan var det selvfølgelig også med Huskelisten til Android.

  Huskelisten_app_1Jesper Storm-Frandsen har lavet store ikoner, og et simpelt og overskueligt interface. Min første tanke er, at denne app ville egne sig til personer med ADHD, eller bare andre personer der vil have en nem huskeliste.

I betalings-versionen får du flere funktioner, som at sende dine huskelister med SMS, og synkronisere med Google docs. Der kommer en anmeldelse af Huskelisten i næste uge, men indtil videre kunne du jo prøve den gratis version der også kan benyttes i landscape mode:

AndroidMarket_ikon_50  Huskelisten
Android_market_PC  Huskelisten 

Huskelisten_app_gratis_QR

(6) kommentarer
  1. Dette er en ok app, meeen der mangler noget efter min mening, hvis ejeren af denne app kontakter mig pr. mail [email protected] vil jeg gerne komme med min mening om hvad jeg syntes mangler.

    1. Hvis ikke han selv kigger forbi, så giver jeg beskeden videre til ham. Jeg laver en test af den så snrt jeg har tid til det iøvrigt.

  2. Den er godt nok nem. Dog ville jeg gerne have at man inde under “huskelister” kunne tilføje en ny. det er rart med de store ikoner.

      1. OK og tak…lidt logisk egentlig 😆 rart at se en udvikler der gider besvare kommentarer på andre websider…+ for det.

Skriv kommentar
account_circle
email