Ny app til jer med et Samsung Smart TV

Har du et Samsung Smart TV med internet-forbindelse, og en hvilken som helst Android mobil, så kan du dele billeder og film med ny app.

Selvom det er Samsung der står bag den nye gratis app, så kræver den ikke en Samsung Android mobil for at virke. Den kræver dog et Samsung Smart TV.

Processen er simpel. Du starter app´en på dit TV, og logger ind på din mobil, og du kan nu dele billeder og film direkte på dit TV.

Jeg har ikke et Samsung Smart TV, så jeg ved ikke hvor godt den virker, eller hvorledes. Dette er også en af de ting Samsung vil vise frem på CES.

Du kan hente den her.

(8) kommentarer
 1. Den app kan anbefales.

  Jeg har et Samsung Smarttv og da jeg havde hentet app’en til tv’et og havde fået installeret app’en på min telefon (HTC Incredible S) kørte det bare som i olie.

  Der kommer en kode på tv’et som man skal taste ind på sin telefon også. (Kræver at både tv og telefon kører på samme trådløse net). Derefter vælger man om man vil vise billeder eller video på sit tv.

  Både manden og datteren hentede også app’en og tastede samme kode, og kom derefter også på og kunne vise deres billeder og videoer. (Garmin og Sony Ericsson).

  Det fungerer simpelthen super 😀

 2. Sidst jeg skulle prøve noget tilsvarende, så skulle både fjernsyn og mobil være koblet til din Wifi/netværk??

  Mit fjernsyn har ikke indbygget Wifi dongle, så der brugte jeg et Lan kabel!!

 3. [quote name=”olso1″]Virker ikke med Htc Sensation og mit Samsung UE46 8005 serie[/quote]
  Det vil sige at du ikke kan forbinde via wifi? Har du en tv kode.. Nu kender jeg ikke lige dit tv model, men hvis det er et smart tv, så burde det virke. Jeg kan ikke finde oplysninger om at det ikke skulle virke herhjemme eller andet…

Skriv kommentar
account_circle
email