Ny Android mobil fra HTC – HTC Explorer

HTC har i dag præsenteret HTC Explorer der bliver lanceret herhjemme i fjerde kvartal. Dem kommer med en 3,2″ HVGA-skærm, samt et 3 mp kamera.

 HTC skriver i pressemeddelsen at:

 

HTC Explorer er en smartphone, der er nem at bruge og sætter brugeren i centrum ved at give hurtig adgang til det vigtigste indhold og information, udtaler Peter Frølund, nordisk direktør for HTC. “HTC Explorer er simpelthen en smartere telefon og dermed et bevis på HTC’s engagement i at udvide markedet for avancerede smartphones.
HTC Sense
HTC Sense er integreret i telefonen, hvilket gør, at brugeren oplever skarp grafik, levende animationer, et bredt udvalg af widgets og eksempelvis også en livagtig vejrudsigt. HTC Explorer har også en skærmlås, der kan tilpasses og fungerer som et vindue til brugerens vigtigste information og indhold, såsom social opdateringer, billeder, vejr eller aktiekurser, der kan ses ved blot at tænde displayet. Den aktive skærmlås giver også hurtig adgang til kameraet samt en ny Smart Dialer, der viser en one-touch-menu til hurtige opkald.

HTC skriver ydermere at HTC Explorer er den første i sin klasse med en HVGA-skærm. En lille ekstra bonus er at der er URL-genkendelse, således at de 100 mest populære hjemmesider altid er hurtigt tilgængelige.

Specs:

 • 600 MHz processor.
 • 512 MB intern hukommelse.
 • 512 MB Ram.
 • 1230 mAH batteri.

Prisen bliver 1700 kr.

HTC Explorer 3v ActiveBlack 

 

(7) kommentarer
 1. [quote name=”Klintø”]Helt enig, Mathias…. Men HTCs brugerflade er jo også nem og lige til :-)[/quote]
  Enig 😉

 2. @Klintø: Jepper, det er vi faktisk enige om…har vi overhovedet været uenig i noget endnu 🙂 kloge hjerner tænker ens ikke..
  @Matias: jo, det kan du have ret i, men er det ikke altid sådan når man skal sælge en vare egentlig….tror ikke at jeg har oplevet en eneste mobil ever der har overholdt den batteritid producenten har lovet, men alligevel er den med som en del af de officielle specs….

 3. Jeg syntes at HTC’s pressemeddelser altid er noget i retningen af: nem brugerflade for folk der på farten men samtidig med avanceret funktioner.
  Eller er det bare mig??

Skriv kommentar
account_circle
email