Nu kommer der film og musik til Android market

I dag er Google i fuld gang med at afholde den populære I/O 2011. Noget af det mest fede der er blevet annonceret er, at der kommer musik og film til Android market.

Jeg har desværre ikke haft tid til selv at følge med, så jeg må pænt læse hvad Google skriver på deres blog. Google har nu gjort det muligt at streame din musik direkte til din Android mobiltelefon eller tablet. Du kan uploade musikken til skyen, og så er dine enheder altid synkroniseret med hinanden. Google kalder det Google music (beta). Den skulle være tilgængelig i USA fra i dag, og man skal være inviteret for at benytte den (åbenbart her i starten ihvertfald).

En anden ting er at hvis du har en Android mobiltelefon eller tablet der kører Android 2,2 Froyo, eller højere, så vil du i løbet af nogle uger også kunne leje film via Android market. Der er tale om en webbaseret app. Du vil kunne leje en film i 30 dage, se den med det samme, og (som jeg forstår det) på tablets også se dem offline. Når du er begyndt at se en film har du 24 timer til at se den færdig i. Hvornåt tjenesten kommer til danmark vides ikke.  Mere info her.

(24) kommentarer
 1. Kunne sandelig godt have brugt dette program i går, da jeg måtte starte min ældgamle stationære pc op for at hente nogle lydbøger til børnene, med det resultat, at min Itunes kom ud og sagde at der var fejl!!!!

  Som kom glad Google Music 😀

 2. Efter hvad jeg kunne forstå var det i hvert fald meningen at man skulle kunne købe musik.

 3. Forresten synes jeg det er lidt ærgeligt at man ikke kan købe musik i den nye tjeneste som så ryger direkte i skyen… Det kunne være blæret

   1. Det gør det nok. Men da Google ikke ville gå med til de, ifølge Google, urimelige krav fra pladeselskaberne ville Google hellere lancere et produkt hvor man ikke kunne købe musik i stedet for at udskyde lanceringen, og så forhåbentlig smide køb af musik ind senere. 😉

 4. Ja. Måske for travlt. Måske ikke det bedste der kunne ske da Jeg skal være daddy igen om 3 måneder. Hvis så bare hun ikke har kollik som den første, så går det nok 😆

  1. Ja, gad vide hvad de finder på til næste år? Glæder mig nok mest til at se hvor godt det virker, med at streame film.

 5. Ny synes jeg Google er ret hurtige til at smide ting ud til non-USA brugere. Så tror nok ikke der går super lang tid efter det er kommet ud i USA. I hvert fald ikke hvis det står til Google.

  Spørgsmålet er om der skal en aftale med KODA og Gramex igennem før det kan komme til Danmark, for så er det nok dem der kommer til at sænke processen lidt.

  Men da det er ens egen music man uploader kan jeg personligt ikke noget problem i det, men nu er det desværre ikke mig der bestemmer. 😛

Skriv kommentar
account_circle
email