Nu kan du hjælpe din kommune med at hjælpe dig, med en ny dansk app

Der er mange huller i de danske veje og cykelstier. Med en ny gratis dansk app, kan du vise din kommune hvor hullerne befinder sig. App`en hedder “Giv et praj”.

Du har i lang tid kunne give kommunen et praj om hvor det hul, du hver morgen er ved at havne i med den bette purk i cykelvognen, befinder sig. Det har du nemlig kunne gøre derhjemme over computeren og via din kommunes hjemmeside. Dette er ikke helt optimalt, da du jo ikke altid præcis kan beskrive hvor hullet befinder sig (medmindre du kender ruten godt selvfølgelig).

Derfor har Intergraph udviklet en app til Android og Iphone, som gør det muligt for dig at tage et billede af hullet og sende til din kommune, alt imens du står (eller ligger) midt i hullet.

Det foregår på den måde at du “melder” hullet/hullerne til Intergraph, som så kan se hvor du befinder dig ud fra det billede du har taget. Din kommune får så besked inden 24 timer.

Den er gratis, den er dansk, og du kan hjælpe dig selv og andre via din Android…hvad venter du på?

Mere info.

Hvis hullet ikke bliver lappet er det ikke Intergraph, men din kommune du skal tage i ørerne. Intergraph har ikke noget at gøre med lapningen af hullerne.


Her kan du hente den gratis app:

AndroidMarket_ikon_50  Giv et praj
Android_market_PC  Giv et praj 
Giv_et_praj_app_QR

(4) kommentarer
  1. Bare for god ordens skyld så det ikke er bliver ensidig reklame, så har Miracle udviklet en tilsvarende app, der kører på både Android og iPhone.
    App’en hedder Hulivejen!
    Og ja, jeg arbejder for Miracle

    1. Hejsa og velkommen. Jeg er lidt i tvivl om hvad du mener med dit indlæg. Reklame for hvem? Artiklen er skrevet ud fra en pressemeddelelse jeg har fået tilsendt. Hvis i også ønsker at nå et stort publikum så smid en mail. Jeg vil lige her understrege at der ikke er nogen artikler på min side som er reklame (altså sponsoreret).

  2. Ja hvis bare de hadet penge til at lave de huller man tager billeder af ville det jo være perfekt!! de danske veje og cykelstier er fandme et stort hul

Skriv kommentar
account_circle
email