Nu får din HTC Android mobiltelefon snart Gingerbread!

  Nu kan du godt ånde lettet op hvis du ejer en HTC Desire, HTC Desire HD, HTC DEsire Z, eller overvejer at købe en HTC Incredible S når den rammer Danmark den 17 marts. Disse Android mobiltelefoner får nemlig Gingerbread.

Det amerikanske site Slashgear, har været i kontakt med HTC. Ifølge Slashgear starter HTC udrulningen af Gingerbread i andet kvartal i år. Disse enheder skulle få Android 2,3 Gingerbread:

 • HTC Desire.
 • HTC Desire HD.
 • HTC Desire Z.
 • HTC Incredible S.

HTC Incredible S var den eneste af HTC`s kommende Android mobiler som kommer med Android 2,2 Froyo. De andre kommer med en nyere version. 

En meget kort nyhed, men en meget god en af slagsen. 

(21) kommentarer
 1. Tak for rosen….men det er jo også lidt nemmere når man kan gøre det fra sin mobiltelefon 😀

  1. [quote name=”Høy”]Tak for rosen….men det er jo også lidt nemmere når man kan gøre det fra sin mobiltelefon :D[/quote]

   Præsis 🙂

 2. De begynder udrulningen i andet kvartal. Det vil sige at den kommer engang i April, maj eller Juni…sådan som jeg forstår det.

  1. Okay, tak for svaret.

   Du svare på alt meget hurtigt, kanon 🙂

   Du skulle sgu have en pris for denne hjemmeside.

 3. Når man har en HTC Desire HD, så er det godt at vide at den bliver opgraderet inden længe

 4. Hej agubba. Har kigget på det, og det kræver noget tid at få hen, og tid er en mangelvare her 😆
  Jeg tager det med næste gang at forum skal have en større opdatering.

 5. Hej høy vil du gerne hutigst mulig lave en privat besked kan inde i folks profiler ;-).

  ps jeg ved godt jeg har skervet det en gang før bare en lille reminder 😆

 6. Ok. Tak for info. Næste gang jeg skal have ny Android mobil bliver det også en Nexus. Det passer lige med at Google smider den næste i rækken ud omkring årsskiftet. (bare noget jeg tror).

 7. Ja det skulle den gøre. Bare mig der ikke har haft tid til at skrive om det. Det manglede også bare at HTC Desire skulle få, og Galaksy der jo er nyere. Du må bare ikke forvente ligeså stor opdatering som fra Eclair til Froyo. Jeg har ikke haft en telefon i hånden med Gingerbread, men at dømme efter det jeg har set og læst på nettet, så er det ikke det helt vilde, på nær selvfølgelig at der bliver understøttelse af dual-core.

  1. Jeg er en lykkelig ejer af en nexus one og jeg fik gingerbread opdateringen i sidste uge 🙂 så held og lykke til HTC med at få de gjort klar 🙂

 8. Har læst på Mobilsiden.dk, at Samsung Galaxy S ejere også kommer til at kunne opgradere til 2.3 Gingerbread

 9. Hejsa, og kunne ikke være mere enig. Jeg håber heller ikke at HTC begår den brøler igen med en highend telefon. Prøv at søg efter”sdmove” her på siden eller på Market. Den viser dig hvilke apps du kan flytte til SD kortet uden root. Derudover er fer så ikke mere du kan gøre.

 10. Hey. Ja, det er da dejligt at vide, men som HTC Desire ejer er jeg ved at være godt træt af den ærligt taget latterlig lave interne hukommelse der gør at jeg ikke kan installere mere end et par spil og få apps på min mobil før den siger space full. Er der noget jeg kan gøre ved dette uden at roote min telefon!? Har prøvet det og det var ikke lige min kop te. Al hjælp modtages gladeligt. På forhånd tak.

  – Den frustrede HTC Desire ejer. 🙁

 11. Der er en brugerliste nederst på forum. Lige under hvor du kan se hvem der er online på forumsiden. Du kan kun se dem hvis du er logget ind.
  Private beskeder har jeg skrevet på listen, så det kommer.
  Det er godt at du som bruger skriver hvad du godt kunne tænke dig, ellers har jeg ingen mulighed for at vide det, så fedt.

  1. [quote name=”Høy”]Ja, og to updates til samme Android mobil er sgu fedt. Fra 2,1 til 2,3. De er ved at komme efter det :lol:[/quote]

   Ja det er det helt sikkert ;-).

   høy vil du gerne være sød at lave en privat besked knap inde på folks profil og en liste med alle bruger på hjemme siden ?

   edit : haved ikke set bruger listen nede i bunden af android forum 😳 sorry.

Skriv kommentar
account_circle
email