Nu er Honeycomb-statuen landet ved Google

 Som alle andre versioner af Android OS får Android 3,0 Honeycomb selvfølgelig også sin egen statue ude på græsplænen foran Google`s hovedkvarter.

Et smukt syn? Ja, det må man sige. Uanset om du er ligeså entuiastisk som mig, eller om du er ejer af en Iphone og ordet Android for dig, bare er seks bogstaver der er sammensat på en ganske irriterende og særledes ucharmerende måde, så er ordet Honeycomb noget af det mest omtalte i medierne. Ihvertfald indenfor teknologiske emner. Damm jeg glæder mig til den dag min økonomi (konen) siger at det er iorden at smutte ned og hente en Motorola Xoom Tablet.

Uanset hvad, så er det et stykke af teknologiens historie der bliver repræsenteret på billedet her.

Via Twitpic:

Honeycomb_Android

(13) kommentarer
 1. Ja Ice Cream versionen har jeg også hørt, men viste ikke den også hed sandweich bagefter ;-).

   1. Så vidt jeg ved er det planen at alle versioner af Android bliver udgivet til både tablets og smartphones.

    Grunden til at 3.0 ikke er kommet til smartphones endnu er at de skulle have et ordentligt tablet OS ud, og derfor har de ikke implementeret smartphone features i den endnu, men det er de i gang med.

   2. Sådan som jeg har fået det ind i knolden, så er 3,0 optimeret til tablets. Ud af den kommer der så en opdatering til 2,3 som hedder 2,4 som så er optimeret til telefoner.

    1. Ja. Lige nu er den optimeret til tablets, men i følge [url=http://android-developers.blogspot.com/2011/04/i-think-im-having-gene-amdahl-moment.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FhsDu+%28Android+Developers+Blog%29&utm_content=Google+Reader]Android Develepers Blog[/url] så er de i gang med at optimere den til smartphones før koden vil bliver frigivet.

     “As I write this the Android team is still hard at work to bring all the new Honeycomb features to phones. As soon as this work is completed, we’ll publish the code”

     – EDIT: Hov. skal måske lige læse hvad det er du skriver før jeg svarer. Men som jeg har forstået er det sådan at 3.0 også kommer til telefoner. Men kan godt være jeg har fået det ind forkert 😛

     1. @Myrton…det har du sikkert, da jeg jo som udgangspunkt altid har ret 😉

     2. Med lidt hurtig søgning på Google kan jeg se at jeg faktisk tog fejl og 3.x er en strict tablet version men de features o.lign. de har lavet i 3.0 vil bliver udrullet til smartphones så hurtigt som muligt i en version som starter med “I” 😉

Skriv kommentar
account_circle
email