Nu er der en Hotmail-app til Android

Nu er det muligt at hente en Hotmail app på Android market, til jer der bruger den slags…..

Jeg har også en Hotmail, det havde alle jo før i tiden. Jeg må dog nok indrømme at efter Android og Gmail så bruger jeg den aldrig. Det skulle da lige være for at kunne tage nogle screenshots til den her artikel.

Jeg kan dog se at der er mange af jer som bruger Hotmail, for en af de mest populære guider er om Hotmail på Android. Nu er der så kommet en app til jer der har ventet. Jeg har ikke leget med den i særlig lang tid, men for mig vil den ikke erstatte HTC`s default mail-applikation, hvor det er rimeligt nemt via overstående link at opsætte sin Hotmail.

Den nye app er gratis, og interfacet er pænt.

AndroidMarket ikon 50 thumb  Hotmail app 

Scan koden for at hente Hotmail:

Hotmail app Android


 Hotmail Android app 1

 

(3) kommentarer
  1. JJeg har ikke selv prøvet det med Hotmail, men kan du ikke linke de kontakter der er dobbelt? Du kan jo også overføre dine kontakter fra Hotmail til Gmail via web.

  2. Jeg skal lige være sikker på om det computerens indbyggede mail eller om det er almindeligt Hotmail/Live mail?

  3. Jeg har tidligere synkroniseret mine kontakter med hotmail, med det resultat, at alle stod dobbelt, fordi jeg jo også har kontakter fra gmail. Efter at have fået ryddet op, har jeg mod på at prøve igen, fordi mine kontakter på computeren (og Hotmail) er mere aktuelle end dem i gmail. Men nu sker der absolut ingenting, når jeg synkroniserer. hvad gør jeg?
    Måske er der en anden måde at få synkroniseret kontakter fra Windows Live Mail til telefonen på?

Skriv kommentar
account_circle
email