Nexus Player kan købes i den danske Google Store

thumb nexus-player

Nu kan du købe TV-boksen, Nexus Player i den danske Google Store.

Google lancerede for ikke lang tilbage Google Store, og udvalget i den danske Google Store var ikke ligefrem imponerende. Heldigvis har Google dog ikke helt glemt lille Danmark og udvalget vokser, og nu kan du erhverve dig Nexus Player, TV-boksen fra Asus, via vores danske Google Store.

Med Nexus Player tilsluttet til dit TV, får du Android TV styresystemet direkte smidt op på fjernsynet og du kan navigere rundt som var det en smartphone du sad med i hånden.

Til forskel fra Chromecast kan Nexus Player nemlig bruges uafhængig af andre enheder og du har både Google Play, Play Film og Google Chrome, samt selvfølgelig Youtube lige ved hånden.

Via denne app kan du bruge din smartphone som fjernbetjening og er du til spil kan der tilkøbes en controller, der også er udviklet af Asus, således at du kan bruge Nexus Player som spillekonsol via de spil du finder i Google Play.

Du kan købe Nexus Player på den danske Google Store for 749 DKK, og controlleren kan købes samme sted for 389 DKK.

Med i købspakken af Nexus Player er iøvrigt en fjernbetjening med en mikrofon i toppen således at du kan søge på Google med stemmen. Denne fjernbetjening egner sig dog ikke til at spille med, så har du planer om at skulle spille via Nexus Player burde du overveje Asus controlleren.

Du kan derudover også bruge Nexus Player ganske som du bruger Chromecast, så overvejer du at købe en Chromecast er der tale om cirka 500 DKK mere for at få Nexus Player der har samme muligheder som Chromecast.

Du kan læse mere om Nexus Player på Google Store.

Husk at du altid kan få hjælp i vores Android forum og købe tilbehør til mobilen via vores AppsAndroid shop.

asus-controller

Via Keld Daugaard

Skriv kommentar
account_circle
email