Nexus 5 dukker op på Google Play

Nexus 5 har været på et kort visit forbi Google Play (ikke det danske self) ved en fejl. 

Da vi endnu herhjemme ikke hverken kan købe produkter eller musik via Google Play kan en nyhed som denne måske være lige meget…men så alligevel ikke.

Da hverken Google eller LG endnu officielt har meldt ud om hvordan og hvorledes med Nexus 5, er dette et tydeligt bevis for at den ihvertfald er på vej, nærmere betegnet sidst i oktober, og vi regner med at vi her i Danmark også får mulighed for at købe den via de officielle kanaler.

 – Lækket Nexus 5 hands on video

Modellen der kortvarig ved en fejl poppede op på Google Play er med 16 GB intern hukommelse, og fåes i sort og hvid til 349 amerikanske dollars.

Nexus 5 er ligesom at Nexus 4 var en klon af LG Optimus G, en klon af LG G2.

Kilde

(14) kommentarer
 1. Når der nu skrives at Nexus 5 er en Klon af LG G2, betyder det så, at den eneste forskel ligger i designet af telefonen, eller er der reelt andre forskelle. Hvis det grundlæggende er en klon, hvorfor er det så man ikke bare springer på LG G2 fra starten af !

 2. Ja, det kan da godt være at AppsAndroid er den bedste i Danmark.. Men nu snakkede jeg ikke om at jeg havde læst det på en dansk side. Denne artikel var skrevet fire dage efter nyheden oprindeligt var kommet ud, og så står der ikke en gang mere end 10 linjer i artiklen. Fire dage gammel nyhed og ikke særlig meget tekst, er bestemt ikke noget jeg vil anbefale til andre eller bruge selv.

  Bedre alternativer:
  http://www.phonearena.com/news/Nexus-5-round-up-5-awesome-new-features-release-date-price-specs-and-all-we-know-so-far_id47236

  http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/nexus-5-release-date-news-and-rumors-1181883

  http://www.knowyourmobile.com/google/google-nexus-5/19767/nexus-5-release-date-specs-and-prices

  Er ked af du er fast bruger herinde Sonny og hvad angår dig Lennart så har jeg kigget mig omkring som du kan se, så tror vidst pænt meget det er dig der lukker lort ud!

   1. Jeg er enig i at lige den her artikel ikke er særlig prangende men i forhold til alt det andet indhold der er så synes jeg det er forkert at dømme ud fra den ene artikel. Så har du jo netop ikke kigget dig omkring for jeg mener nu os at deres anmeldelser af mobiltelefoner og apps er langbedre en hvad jeg kan finde på nogle af de udenlandske sider.

  1. Prøv nu lige at kigge på indholdet her på siden.jeg kan næsten kun finde brugbare artikler så jeg synes os at du dømmer lidt hårdt.alle dem jeg kender bruger AppsAndroid og det ville de ikke gøre hvis der var et bedre alternativ 🙂 det kan da godt ske at du peger på udenlandske hjemmesider men (med et helt andet budget) men på dansk findes der ikke et bedre alternativ og jeg har ikke savnet et bedre alternativ 😛

 3. Ej, sikke en revolutionerende nyhed jeg slet ikke læste for 4 dage siden.. I er godt nok hurtige på nyhederne herinde..

   1. Synes da netop at AppsAndroid.dk er hurtigere end alle andre når det kommer til både anmeldelser (i nogle tilfælde) og opdateringer. Det er det eneste danske site der har så mange artikler om opdateringer 8) og ja jeg er fast bruger herinde hr anonym 😛

  1. Enig.AppsAndroid er altid opdateret og at der så lige er en nyhed du har læst for noget tid siden 😮 so what. det ændrer ikke på det faktum at det er det mest bedste tech site her i landet 8) tag og kig dig lidt omkring før du lukker lort ud

   1. Det er jo ren spam og i hopper direkte i når i kommenterer Høy når du engang læser med her så tag og slet sådan nogle kommentarer.

Skriv kommentar
account_circle
email