Netflix – nu med brugerprofiler på PC

Nu kan du oprette brugerprofiler til hele familien på jeres Netflix-konto på computeren. 

Det er nu muligt at oprette forskellige brugerprofiler på Netflix på computeren. det er endnu ikke muligt at gøre på vores Android smartphones og tablets, men det kommer.

 – TV3 Play app er klar med gratis indhold

Indtil videre har vi oprettet 4 profiler, og ud over at du kan vælge forskelligt indhold (f.eks at du er til action og adventure og ikke romantik) er den største fordel ( i mine øjne) at du kan vælge at en profil skal være til et barn under 12 år. På den måde får vores børn ikke muligheden for at se indhold de ellers ville have fået.

Netflix har siden lanceringen i Danmark været børnevenlig, og det er godt at se at de fortsat arbejder på at forbedre oplevelsen, ikke bare for os voksne, men også for vores små pusser.

 – TV2 Play er klar til download

Netflix er yderst populært verden over inklusive i lille Danmark, og du kan se Netflix på næsten samtlige af dine enheder.

Fordelen ved Netflix er at hvis du er ved at se noget på computeren og skifter over til smartphone, så får du vist de sidste 10 film/serier du har været ved at se, og du kan fortsætte præcis hvor du slap.

Du finder Netflix her på PC og her til din smartphone og tablet.. 

(14) kommentarer
 1. Jeg har netflix den danske – og ser det som oftest på min ps3… kan man få det amerikanske på en ps3 ?

  1. Jeg har lige pudset og poleret mine tidligere kommentarer lidt og tilføjet lidt hist og pist, inkl. 2 nye links.

   Du kan sætte routeren op som jeg har gjort eller bare sætte din PS3 DNS settings under Network til at bruge dem, som unblock-us bruger (når du altså har en konto hos dem). Så kan børnene stadig se dansk Netflix på deres computer/tablet/telefon. Din unblock-us konto er bundet til din IP-adresse, så du kan ikke benytte deres service uden for hjemmets fire vægge.
   Var det svar nok?

 2. Største fordel for os er, at datterens (4) flittige brug gør at forslag til hvad vi skal se er 80% tegnefilm. Har ondt af de danskere, der har dansk netflix. Jeg har via lidt ninja tricks US netflix (koster det samme inkl. unblock-us (på routeren) og der er også Instant Queue, hvor man kan gemme ting man vil se senere, hvilket er guld værd, ja udover at der er 10 gange så meget og meget nyere sæsoner af alle TV serier.

  1. Er det ulovligt? hvad med at smide en guide i forummet for det kunne jeg sgu godt tænke mig 😛 eller sende Høy en mail jeg er sikker på at han er interesseret i hvordan så han kan lave en guide.

   1. Mig bekendt er det fuldt lovligt, men jeg ligger ikke søvnløs om natten. Jeg betaler for det jeg bruger. Den korte version: Jeg fandt en amerikansk hjemmeside, der genererer et vilkårligt navn http://www.fakenamegenerator.com/ og en virkelig adresse med Zip Code og hele svineriet. Vælg f.eks. Colorado som stat ligesom jeg gjorde, da nogle stater vist har højere skatter end andre, men det er sikkert ligegyldigt, jeg har ikke prøvet andre. Registrerede mig på siden.. Så lavede jeg en ny gmail konto (har gmail selv og er vant til det, men du kan bruge hvadsomhelst). Du har selvfølgelig allerede en Paypal konto. Start abonnement her http://www.unblock-us.com/ (koster $4.99 pr. måned, ca. 30 kr, trækkes automatisk hver måned på visa kort). Opret en ny Paypal konto med den email-konto du brugte ifm. din nye tildelte identitet fra tidligere. Din ninja-Paypal konto skal være tilknyttet et kreditkort af en slags. Vælg IKKE dit normale kort. Jeg brugte konens Mastercard, men kunne også have brugt mit eget mig bekendt, men IKKE mit Visa kort som jeg bruger til min egen Paypal konto, da de så kan sporem at du er udenlands. Overfør en stak penge til din “ven” dvs. fra din Paypal til din “vens” konto. Når du har Unblock-us op at køre går du ind på netflix.com. Den foreslår dig et pris for medlemskab. Hvis den ikke står i US dollar har du fucket noget op. Du opretter en Netflix konto og sørger for at betalinger skal ske via Paypal (din “vens” konto) og ikke via credit card som normalt. Voila. Netflix US koster $7.98 eller noget i den dur, ca. 48 kr. 48 + 30 = 78 kr = samme pris som den danske skod udgave. Vil du have adgang til dansksproget halløj, som sikkert ikke er på den amerikanske så logger du bare ud af Netflix, slår Unblock-us gøglet fra, evt. ændrer indstillinger i routeren, hvis du som jeg har sat den op til det, og så er du nu din “ven” som er på rejse i Danmark. Man har altid kun adgang til den lokale udgave, så hvis du nu tog på ferie til UK, så ville du kun kunne se UK Netflix (hvis altså ikke du lige var en skabsninja 😉 Dette gør at du ikke afskriver dig fra at se den danske udgave også, måske nogle danske tegnefilm til ungerne. Jeg har sat Unblock-us på routeren, fortsættes…

   2. så alt her (PS3, Kindle Fire, Asus Infinity, 3 laptops, 2 smartphones (Note & Note II) tilgår US Netflix, hvilket er nemmest for mig. Du kan også bare vælge at sætte hver enkelt enhed til at bruge Unblock-us DNS på de enheder du lyster, hvis for eksempel du vil have US på PS3 og din laptop, men DK versionen på børnenes computer, hvis de ønsker dansksproget tegnefilm o.lign. Det var så ikke helt så kort en version alligevel 😉 Eks: Breaking Bad har vist Sæson 1-3 DK, US har 1-5. Fedt lige altid at være 1-2 år bagud. Mission Impossible Ghost Protocol, US, jeps, DK, yep, you guessed it, nix, nul, nada, sur numse 😥 (det er et halvt år siden tror jeg, kan være den er kommet nu, har ikke tjekket, så meget fritid har selv jeg ikke 😛

    1. grunden til at du har delt dine kommentarer op, er det fordi at du ikke kunne få lov til at skrive mere? for så sætter jeg grænsen højere op nemlig 🙂
     tak for info, hvis jeg på et tidspunkt vil bruge det til en guide må jeg så bruge dig som kilde?

   3. KUN HVIS man allerede har brugt det med DANSK Netflix, ellers er det ikke nødvendigt 😳 Det går lidt for hurtigt af og til 😛
    Peace out!

   4. Har undersøgt det lidt nærmere. Følgende links Post #10 beskriver det super godt:
    http://forums.digitalspy.co.uk/showthread.php?t=1689694
    MEN forudsætter at du betaler 79 kr for dansk Netflix OG 30 kr for Unblock-us. Det er ninja-light og tænk på at du hvert år til nytår får en bøde på 360 kr. Trist ikke? 4 flasker godt boblevand 8) eller 6 flasker Frexinet på tilbud 😳 hvis du har nedsat smagssans 😛 Med deres metode er du så at sige “dansker på ferie i USA”. Min metode er “Amerikaner hjemme, evt. på ferie i Danmark, når hans børn savner ham” 😛
    Det ægte ninja guf jeg beskrev før er en cool måde at spare penge på og man betaler samlet det samme som dansk Netflix men får mega meget mere for penge.

  1. Selvom det ikke direkte er Android så er det da god viden at få og Netflix kan jo ses på Android så jeg synes det er okay at de bevæger sig lidt ud på kanten.

Skriv kommentar
account_circle
email