MWC: LG introducerer LG Optimus L series II

Optimus-L-series-II

LG viser deres nye serie, Optimus L series II, frem på MWC 2013.

Det er ved at være 14 dage siden at LG annoncerede Optimus L series II, og LG er nu klar til at vise dem frem for verden på årets Mobile World Congress i Barcelona.

LG lancerede sidste år på MWC deres Optimus L serie, og de har siden da solgt mere end 10 millioner enheder.

Direkte kopieret fra pressemeddelsen:

Det smagfulde design fra den første L Series tages skridtet videre med Optimus L Series II – en fleksibel formfaktor, laser-cut kontur, glitrende bagside og smart LED-belysning i home-knappen. I første omgang lanceres de tre modeller LG Optimus L7II, Optimus L5II og Optimus L3II i Optimus L-Series II. 

 

LG har stærke traditioner inden for industridesign, og det beviser vi igen med Optimus L Series II, siger Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist for Mobile Communications hos LG Electronics. Ved at bygge videre på den populære L-series sofistikerede design og introducere flere premium-funktioner forventer vi også, at efterfølgeren bliver mindst lige så populær.

 

Brugeren er altid i fokus
Brugeroplevelsen er altid højeste prioritet for LG, hvilket også er tilfældet med Optimus L Series II. L Series II har en udvidet opsætning af brugervenlige funktioner, som er unikke for LG’s smartphones, såsom QuickMemo, QuickButton og Safety Care. Med QuickMemo kan brugere nemt oprette skærmbilleder og dele håndskrevne noter, mens QuickButton gør det muligt at tilpasse en knap til en kortkommando, som starter en valgfri app, såsom kamera, webbrowser, musikafspiller eller QuickMemo. Safety Care har tre indstillinger – Emergency Call Forwarding, Phone Non-Usage Notice og My Location Notice – der kan konfigureres til at kontakte en slægtning i en nødsituation. Modellerne i den nye serie er også udstyret med blandt andet et højopløsnings IPS display og et batteri med ekstra stor kapacitet.

 

Pris og tilgængelighed

Optimus L7II, Optimus L5II og Optimus L3II forventes at være tilgængelige i Danmark i løbet af andet kvartal 2013 i farverne hvid og sort. Priser annonceres tættere på lanceringen.

Skriv kommentar
account_circle
email