Motorola RAZR MAXX kommer til Danmark

I midten af maj kommer Motorola RAZR MAXX her til landet.

Motorola RAZR MAXX er kun 8,99 mm tyk, og beskyttet af en stærk KEVLAR-skal. Skærmen er 4,3″ stor, med Gorilla-glas og Super-Amoled. Ud over det er der en 1,2 GHz dualcore processor, samt 1 GB RAM til at få det hele til at køre flydende.

Den bliver leveret med Android 2,3 Gingerbread, men kan opdateres til Android 4,0 Ice Cream Sandwich.

Præinstalleret på enheden er Motorolas Motocast, der giver dig mulighed for at streame eller downloade indhold fra din hjemmecomputer, og direkte til din Motorola mobiltelefon.

Ud over det, er “Smart actions” app`en også at finde. Med den er det muligt at automatisere daglige opgaver baseret på sted, batteriniveau osv. F.eks kan du sætte din Motorola RAZR MAXX til at dæmpe ringetonen hvis chefen ringer, eller sætte den på lydløs hver gang du er på arbejde.

Batteriet er på hele 3300 mAh, det skulle gerne give noget mere batteritid i forhold til de smartphones du ellers læser om.

 

Link til Youtube

 

Kilde: Pressemeddelse

(2) kommentarer
  1. Jeg er helt enig 🙂 jeg tjekker lige pressemeddelelsen når jeg kommer hjem mandag, men jeg mindes ikke at opløsning var nævnt.

  2. Godt at se at der i det mindste er nogle producenter der tænker på batteritid. I skriver ikke noget om opløsningen på skærmen. Den gamle RAZR havde en noget skuffende skærm. Lav opløsning kombineret med PenTile er en dårlig kombi. One S lider af samme problem.

Skriv kommentar
account_circle
email