Et nyt år, en ny hovedside, og en mobiloptimeret blog

Der er blevet lavet lidt nyt, der er endnu mere nyt på vej, og………..

Som sagt før, så arbejder jeg på et nyt projekt, og det er selvfølgelig grunden til at AppsAndroid.dk ikke bliver opdateret så mange gange om dagen som det ellers har været muligt at gøre de sidste par måneder.

Bloggen, den yderst useriøse del af AppsAndroid.dk, har indtil videre ikke kunne tilgås via din Android mobil eller tablet uden at i var nødt til at benytte web-versionen. derfor har jeg flyttet bloggen over på et tomt domæne og omdøbt den fra “Mit liv med apps og Android” til “AppsAndroid bloggen”. Alle småting er ikke helt på plads, og selvom det er sjældent at jeg skriver indlæg derovre, så er den ihvertfald optimeret til mobilen nu.

Tjek den nye AppsAndroid blog nu.

Endvidere har jeg oprettet en hovedside som bliver “firmasiden” for alle websites, og navnet bliver Androiderne.dk.

Tjek Androiderne.dk lige nu.

Der er også arbejdet på en AppsAndroid-app de sidste par måneder. App`en er et fritids-projekt, men jeg tænker at Jens har den færdig i første kvartal næste år. Du kan se her hvad jens ellers har udviklet til Android.

Sidst men ikke mindst er der gang i et helt nyt koncept, som jeg ikke kan afsløre endnu, men efter hvad vi kan Google os til så bliver det verdens første website af den slags (om ikke andet så Danmarks første ihvertfald)….hvis ikke der er nogen der kommer før selvfølgelig:-) Jeg har givet de involverede personer mundkurv på, but you never know….

Jeg har først forleden dag fundet ud af at vores forum-emner IKKE bliver indekseret af Google, og ikke er blevet det siden skabelonen blev udskiftet….og mange kloge hoveder er i tvivl om hvorfor. Så hvis i har undret jer over at der ikke har været så meget aktivitet i forummet de sidste par måneder, så er det derfor (håber vi da). Det betyder også en masse mistede søgeresultater på Google, så det bliver rart at få det fikset.

Der kommer også en fed julekonkurrence i løbet af de næste par dage, så hæng ved.

Jeg vil lige benytte lejligheden her til at takke jer allle der kommer på besøg, og det er jo jer der er skyld i at siden ser ud som den gør i dag..uden brugere, intet website. Også en stor tak til skribenterne og moderatorerne som er med til at gøre det her muligt.

(8) kommentarer
  1. Hey madsgluud…. Bare pas dine studier og nyd din ferie. Så længe du kigger forbi en gang imellem er det fint. Tingene haster ikke så meget og jeg synes klart at det er vigtigere at passe studiet end at bruge tiden på noget som helst andet…. Henter lige konen for det var da fornuftig sagt 😉

  2. Du har et super site høy, uden tvivl bedste android side i DK. Ked af, at jeg ikke kan hjælpe mere, men studiet tager bare hårdt på det. Men har ferie i januar, så det bliver bedre der 🙂

    Keep it up!

  3. Jeps… Jeg håber på at det kan lade sig gøre. Der er mange ting der lige skal passe sammen. Men indtil videre ser det godt ud. n

Skriv kommentar
account_circle
email