Den danske app til børn, “Mindfulness for børn”, indtager udlandet

thumb Mindfulness-Android-app

Den danskudviklede “Mindfulness for børn” har givet tusindvis af børn i Danmark større mental ro og er nu oversat til engelsk.

Til trods for at MWC 2015 er i fuld gang og der er masser af gode nyheder, er det dog lige så stort for os når vi får en pressemeddelse ind af døren om en dansk app der har opnået succes.

Dette er nemlig tilfældet med Mindfulness for børn, der er en app der er udviklet til alle børn, men med en speciel gevinst for sensitive børn, samt børn med ADHD.

App`en har herhjemme opnået at få tusindvis af brugere og er udviklet af ægteparret Pia og Jannik Holgersen. Hun er uddannet psykomotorisk terapeut og mindfulness-lærer, og han er TV-fotograf, lydmand, samt app-udvikleren.

Mindfulness for børn indeholder guidede meditationer, samt beroligende lyde fra den bornholmske natur som f.eks bølgeskvulp mod klipper og fuglesang fra skoven.

Grundet de positive feedbacks ægteparret har fået på app`en herhjemme har de valgt at udvide så også andre end danskere kan få glæde af deres app.

Derfor er den oversat til engelsk og Mindfulness for children (som den oversatte version hedder) har fået en god modtagelse, især i Australien og i England.

Den danske version af Mindfulness for børn kan købes for 25 kroner via Google Play og det samme kan den engelske udgave af app`en (og imens du er på Google Play kan du lige så godt hente vores gratis AppsAndroid.dk app også).

NB: Bermærk venligst at vi ikke har afprøvet app`en og at artiklen er baseret på en tilsendt pressemeddelse.

Husk: Du kan finde mere nyt her om danske apps og spil, samt få hjælp til din mobil og tablet i Androidernes forum, ligesom at du også kan følge os på Facebook eller Twitter for at få vores tophistorier direkte på din væg.

Er du til web-TV kan du finde alle vores videoer på Youtube.

(2) kommentarer
  1. 25 kr. for 3 meditationer og et soundtrack fra Bornholm..! Det er da at slå plat på forældre med hang til det alternative. Det er ikke seriøst at anmelde uden at forholde sig til indhold kontra pris, uanset at man synes det er en god app.
    Og mht. “positive feedbacks” er der 3 anmeldelser på Google Play, hvoraf en giver én stjerne på grund af installationsvanskeligheder.
    Jeg mener ikke det er lødigt at gengive en pressemeddelse i “rå form” uden at forholde sig bare en anelse kritisk og se lidt på kildematerialet.

Skriv kommentar
account_circle
email