Microsoft gør grin med Apple og Android

Microsoft-vs-samsung

Microsoft gør Samsung kunsten efter ved at gøre grin med konkurrenterne i en ny reklame.

Normalt er det Samsung der er mestre i at håne konurrenterne (Apple), og det plejer at være til vores store fornøjelse. Nu er det så Samsungs tur til at blive hånet, og videoen er faktisk lidt sjov, trods det.

Apple´s iphone får også en tur, men fokus er på “de enorme Android smartphones” som Samsung har spyttet ud.

Tryk på links`ene herunder for at se andre humoristiske reklamer, eller hop længere ned og se den nye video fra Microsoft.

 – Samsung langer ud efter iPhone 5 i ny reklame

 – iPhone 5 latterliggjort i Motorola reklame

 – Samsung er atter klar med humoristisk Apple-reklame

 – Atter en sjov reklame fra Samsung (ja, det går ud over Apple)

Både Samsung og Apple laver gode og populære produkter (jeps, jeg syntes at Apple laver gode produkter), og salget går ikke ligefrem strygende i Microsoft´s lejr.

Vi må antage at Nokia (reklamen er faktisk en Nokia reklame) via denne reklame håber at få lidt fokus på Nokia med Windows, vi tror dog at der skal lidt mere til.

Bid mærke i at Nokia/Microsoft faktisk rammer ret bredt, da både Apple, Samsung, og Android (Android bliver ikke nævnt) bliver hængt til tørre.

 

(5) kommentarer
  1. Er det ikke dumt at gøre grin med andres produkter når det er deres der sælger?
    “Haha i laver store mobiler.. Når okay, så de sælger godt? hmm det gøre vores mobiler ikke.. Når okay, så i har flere funktioner end vores enheder.. hmm det kan det måske også derfor vi ikke sælger så godt.. men.. amen.. jamen.. I har nogle lorte produkter, dumme store mobiler”
    De gør jo indirekte grin med forbrugerne ved at sige at en note 2 er et underligt produkt, og siri at ondsvagt, når det er nogle at de mest populære produkter..
    Ikke smart nokia.. 😉

Skriv kommentar
account_circle
email