LG Optimus 2X…følg sagen her

Lige siden LG ramte markedet med deres topmodel Optimus 2X har produktet været i modvind. Herunder får du overblik over sagen.

  Artiklen er skrevet af, og tilhører Mobilsiden. Links i denne artikel kan ligeledes føre derhen.

Marts 2011

LG Optimus 2X kom i starten af marts måned på hylderne hos blandt andet teleselskaberne i Danmark. Prisen lå omkring 4.500 lg optimus 2x test 12kroner.
Der var stor spænding blandt mobilkøberne, der havde glædet sig til LGs nye topprodukt, der var den første mobil på markedet med dual-core processor.

 
 
 
April 2011:
Eroforien over den nye dual-core smartphone lagde sig hurtigt. Fra slutningen af marts og ind i april, begyndte brugere verden over at rapportere om store problemer med produktet.
På udviklerforumet XDA Developers klagede 2X-ejere over, at mobilen spontant genstarter eller slukker. Problemerne ses blandt andet under opladning.
LG sagde dengang til Mobilsiden.dk, at “Vi har ingen oplevelse af, at der skulle være problemer“.
Samtidigt begynder læserne af artiklerne i Danmark også at rapportere om genstartsproblemer, og udfordringer med sort skærm.
Den 19. april kryber LGs danske mobilchef Morten Aagaard til korset,og erkender fejl på Optimus 2X.
Dengang sagde han “Vi er opmærksom på, at visse Optimus 2X brugere lejlighedsvis oplever, at produktet kan fryse eller slukke vilkårligt.”
LG lovede, at der inden for kort tid ville blive udsendt en softwareopdatering til produktet.

 
 

Maj 2011:

LG forsøger at nedtone problemerne med deres topmodel og siger nu, at det er et fåtal af køberne der har en telefon, som fejler

Juni 2011:
Fejlrettelsen blev i sin tid lovet til at være klar omkring påske, senere midten af maj og så den 17. juni er meldingen, den skulle være lige på trapperne.
Desværre for mobilejerne kom opdateringen ikke som lovet.

 
 
Juli 2011:
Efter at have været udskudt en del gange, melder LG, at fejlretningen til deres topmodel nu er klar til download. Det sker den 5. juli 2011.
Men samme dag begynder de første meldinger fra læserne på Mobilsiden.dk at løbe ind. Samstemmende lyder det, at mobilen er blevet hurtigere, men at bl.a. genstartsfejlen stadig er forekommer hos nogle ejere. Nu oplever flere også problemer med det trådløse netværk og alarmen i mobilen.
Problemramte kunder skal henvende sig til LGs kundeservice, siger LG nu til Mobilsiden.dk.

20. juli bliver der i USA lagt sag an mod LG der anklages for, enten at kende til problemet, eller burde kende til det – uden at gøre noget ved det.
Dagen efter melder Danmarks største teleselskab TDC ud, at kunderne kan få pengene tilbage for produktet, hvis det efter reperation stadig har samme fejl.

 
 

Læs denne artikel på Mobilsiden.dk

Læs også på Mobilsiden.dk, at teleselskaberne erkender fejlen.

Læs min anmeldelse af LG Optimus 2X her på siden.

(11) kommentarer
 1. RE: LG Optimus 2X…følg sagen her
  nej, ikke endnu…..jeg har ikke fulgt med de sidste par dage, men hvis jeg finder et link med noget info så siger jeg til.

 2. Har lige (14 dage siden) købt optimusen, og det første jeg gjorde da jeg fik den, var at opdatere den. Har overhovedet ikke haft et eneste problem med den, det eneste den mangler er bare 2,3 opdatering ellers kan jeg ikke klage over noget. Så for mit vedkomne er det bare en fed tlf.

  1. OK..rart at høre, at selvom at der er mange som er utilfredse med den, at der også er nogle der bare er tilfredse 😆

  1. Jeg havde lidt i de 14 dage hvor jeg havde den til test, men det var ikke noget der skete konstant overhovedet…uanset er du da heldig med din så. Nu har jeg jo så lige erhvervet mig en Samsung Galaxy S 2 (ja, den er opdateret), og den har samme problem…den genstarter også på de mærkeligste tidspunkter… 😥

   1. Uden sådan at have prøvet den syntes jeg at det er for ringe af Lg. De starter med at benægte alt, og så kommer med en update der giver flere problemer og ikke løser så mange af problmerene. Så syntes at det er ok de bliver sagsøgt!
    Nå gamle Høy så fik du endelig lov til at få en ny mobil 😆 . Lyder dog træls at den genstarter :sad:.

   2. Har nu haft min SGS2 i et par måneder nu, og har aldrig oplevet min telefon gensrate på noget tidspunkt. Er det nogle bestemte steder den gør det?

    1. Nope, der er ikke noget system i det. Jeg havde et par brugere med samme problem, men så vidt jeg mindes, så var det det updaten her for nylig skulle klare (jeg husker måske forkert). Første gang det skete tænkte jeg at det var en løs forbindelse ved enten batteriet eller SIM-kortet, men så ville den jo ikke genstarte, snarere bare slukke sig selv. Det er sket oftest under samtale, men det er svært at sige om det er en tilfældighed.

Skriv kommentar
account_circle
email