LG Optimus 2X – LG siger nej, vi siger ja

LG support siger at det ikke er muligt at afslutte opkald med powerknappen på LG Optimus 2X. Vi siger at det ikke passer.

Et par brugere i forum har spurgt hvor funktionen at kunne afslutte et opkald ved hjælp af powerknappen har sneget sig hen efter den sidste opdatering til LG Optimus 2X. Zaka her fra siden har mailet med LG support, og svaret han fik var:

I have talked to our Mobile Expert and it is not possible to end a call with the power button as you wanted because this is not supported by the Android system.

LG Optimus 2X vv

LG mener altså at det ikke er muligt at afslutte et opkald via powerknappen. “Heldigvis” kom en anden bruger, Swet, til at trykke på “skru ned samt tænd/sluk” da han ville tænde for sin LG Optimus 2X. Det resulterede i et hard reset (tilbage til fabriksindstillingerne), og nu var funktionen pludselig tilgængelig så han kunne uploade et screenshot (overstående).

Jeg har også funktionen på min Samsung Galaxy S 2 forresten.

Det er lidt mærkværdigt at LG mener at funktionen ikke eksisterer….men det er muligt at få den ved at lave et hard reset (måske er dette ikke muligt på alle). Udover det, så havde LG Optimus 2X brugerne funktionen før den sidste opdatering.

Har du en LG Optimus 2X, så lad os høre om du har afslut opkald funktionen…..skriv en kommentar eller følg tråden i Android forummet.

Allan Bojsen skriver at hvis du installerer “Talk back-app”, så får du også mulighed for det.

 

(4) kommentarer
  1. Det må være LGs ingeniører eller supportere der har drukket af natpotten. Den funktion har altid været under handicap/tilgængelighedsindstillingerne på nyere Android. Hvordan skulle blinde ellers tage telefonen eller lægge på? 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email