LG lancerer ny 3D-tjeneste til LG Smart TV

Har du et LG Cinema 3D med Smart TV, så er der godt nyt i form af “LG 3D World“.

Lige siden LG gik i partnerskab med Google TV, og de offentliggjorde deres planer for en serie af Androidekørende LG TV-apparater, har et sådan stået øverst på ønskesedlen. Vi tester jo mobiler for LG, desværre er et TV på den størrelse næppe noget LG sender ud….

LG lancerer nu en gratis (der kan komme indhold der koster penge selvfølgelig) tjeneste, nemlig LG 3D World, til alle med et LG Cinema 3D-TV med Smart TV-funktion. Tjeneste vil være tilgengelig i 70 lande, herunder de nordiske.

3D World vil give adgang til kategorier som underholdning, sport, livsstil osv, og LG vil arbejde på at få mere indhold via nye partnerskaber med globale distributører. Frederik Lundquist, Nordisk produkt-manager for Home Entertainment, LG Electronics, udtaler at:

“3D World er en vigtig del af LGs langsigtede strategi om at tilbyde et stærkt udbud af indhold til vores 3D-tv-ejere. I 3D World findes der nu gratis og let tilgængeligt 3D-indhold, som alle kan bruge. Det er noget, der har været stor efterspørgsel på blandt forbrugerne, som har savnet mere indhold til 3D-fjernsyn”.

Teknologien er den samme som i 3D biograferne, og kræver internet. TV-modellerne fra 2011har en applikation på forsiden i Smart TV der giver adgang, og i modellerne fra 2012 findes 3D World som integreret kort på startskærmen.

Kilde: LG 

Skriv kommentar
account_circle
email