LG lancerer 72″ bagbelyst LED-TV

LG præsenterede for nogle dage siden deres nyeste Android-TV.

Sammen med meddelsen om at LG optimus Vu kommer til Danmark, og lanceringen af LG optimus G, blev verden også præsenteret for overstående TV (billede), for LG 72LM950V.

Læs også: LG vinder priser for deres Android TV.

I pressemeddelsen skriver LG:

72LM950V er udstyret med en Dual Core-processor, der i høj grad forbedrer brugeroplevelsen. Smart-TV-platformen er den samme som de øvrige 2012 Smart-TV-produkter, men takket være den kraftfulde hardware, kommer både apps og flow’et i brugergrænsefladen til at virke hurtigere. Det nye interface, Dashboard 2.0, er også mere brugervenligt og giver et bedre overblik over de installerede apps og funktioner.


Smartere end nogensinde
72LM950V kommer med en opgraderet Magic Remote, som gør det let at navigere blandt de forskellige Smart-TV-funktioner. Nu findes der over 1000 apps, som er bare et enkelt klik på fjernbetjeningen væk. Ved hjælp af stemmestyrefunktionen er det let at indsætte tekst, når man for eksempel vil søge på nettet. Smart Share 2.0 gør det simpelt at finde filer, billeder og video på hele hjemmenetværket – alt ved hjælp af dit tv. Med den nye smartphone-app til Android og iOS, LG Magic, kan man styre alle de grundlæggende funktioner på tv’et. LG Magic understøtter desuden funktionen 2nd TV, som gør det muligt at vise tv-billedet direkte på mobilen. Med MHL (Mobile High definition Link) kan du let styre mobilen med tv’ets fjernbetjening, når de begge er tilkoblet HDMI. 

 

Successerien Cinema Screen Design udvides 
Med sit minimalistiske formsprog og eksklusive materialevalg – i kombination med høj billedkvalitet – er Cinema Screen Design-serien blevet en meget vellidt del af indretningen og et underholdningscenter i mange hjem i løbet af året. I løbet af tredje kvartal i år præsenterer LG derfor yderligere to modeller i denne designserie.

 

De to nye modeller har et noget anderledes design, men er stadig ligeså stilrene og med en lige så knivskarp billedkvalitet som de foregående modeller. Desuden har de nye modeller ligeså ekstremt tynde rammer – kun 7 millimeter, når tv’et er slukket, og cirka 17 millimeter når tv’et er tændt. Den nye model, LM640T, har en tynd sort ramme, mens LM649T har en hvid ramme. Begge modellerne kommer til at kunne fås i 3 størrelser – 42, 47 og 55 tommer. Som alle andre modeller i Cinema Screen Design-serien kommer også de nye modeller til at have Cinema 3D samt en komplet Smart-TV-funktion.

 

Skriv kommentar
account_circle
email