LG G Pad 8.3 dansk pris og tilgængelighed

LG G Pad er på vej til de danske butikker. Se her hvornår den kan købes og hvad prisen bliver. 

LG G Pad 8.3 er den første 8″ tablet med en fuld HD skærm (1920 x 1200 pixels, ppi på 273), og den første tablet i LG`s “G”-serie der også indeholder flagskibet LG G2.

 – LG G2 test

 – LG Optimus G test

LG G Pad 8.3 kommer som sagt med en fuld HD skærm, og som på G2 er der tale om IPS LCD typen der klarer sig ret godt imod konkurrenterne. Du kan på vores Youtube-kanal se hvordan skærmtypen klarer sig imod Xperia Z1 og SGS4 ved at trykke her.

LG G Pad 8.3 kommer med en Snapdragon 600 systemchip med en quadcore 1,7 GHz CPU, 2 GB RAM, et 5 MP kamera bagpå og et 1,3 MP kamera foran.

Den kører Android 4.2.2 ud af salgsæsken og kan købes til en vejledende udsalgspris af 2399 kroner . Den vil være tilgængelig i butikkerne fra slutningen af oktober.

“LG G Pad 8.3 har en stor skærm, men er på trods af dette både kompakt og elegant, så den let kan holdes i en hånd eller puttes i inderlommen af en jakke. Den 338 gram lette enhed er også udstyret med et kraftigt batteri på 4600 mAh for at give længst mulig levetid

 

Med et stigende antal tilsluttede enheder og produkter, får vi brugere flere og flere steder at gemme oplysninger. Med den unikke QPair app bliver der lidt mindre at holde styr på, da hvert opkald eller besked, der kommer til en tilsluttet smartphone, selv dukker op på G Pad’en. Dette gør det muligt at sende korte svar direkte fra G Pad, og ligeledes bliver noter fra enheden synkroniseret direkte på din smartphone, og kan videresendes fra begge enheder. QPair gør det nemt at tilslutte andre producenters smartphones (anbefalet operativsystem, Android Jelly Bean)”.

LG-G-Pad-Danmark

(11) kommentarer
  1. Det var godt nok billigt for sådan en. Hvis vi sammenligner med ipad mini giver LG noget mere for pengene end Apple 🙂

  2. Er det bare mig der er blind, eller mangler både hvornår den kan købes, og dansk pris i artiklen? 😉

    Nogen der ved, om der er IR-blaster i den btw?

    1. prisen står da i artiklen men om den gjorde det før ved jeg ikke. men det er godt nok billigt for en fuld hd tablet. jeg ville dog gerne have haft at det var den nye snapdragon 800 og ikke 600 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email