LG G Flex kommer til Danmark snart

thumb LG-G-Flex

LG G Flex, mobilen med den selvhelende bagside, kommer til Danmark indenfor nogle måneder.

Årest CES messe er i fuld gang og LG er selvfølgelig på pletten for at præsentere den kommende LG G Flex, der blev annonceret tilbage i i oktober 2013.

Det første der slår en i øjet når man kigger på LG G Flex er nok den diagonalt kurvede skærm, og tankerne falder lidt hen på LG`s 55″ buede OLED TV.

Umiddelbart er min tanke at når der skal ses film så er skærmen på G Flex at foretrække frem for skærmen på Samsung Galaxy Round der har en horisontalt kurvet skærm.

Som i kan se på billedet øverst i artiklen har LG placeret tænd/sluk og volume op/ned bagpå (de plejer at sidde på siderne), og i vores anmeldelse af LG G2 (der var den første smartphone med “rear keys”) fandt vi det meget behageligt at benytte.

Det mest interessante ved LG G Flex er dog den selvhelende bagside der skulle tåle mindre ridser mm. Hvordan det virker i praksis må tiden vise, men ifølge videoen nederst i artiklen (der dog er produceret af producenten) ser det ud til at virke fint.

LG G Flex vil være tilgængelig i Danmark i løbet af første kvartal 2014, LG oplyser pt ingen vejledende pris på den.

LG G Flex specs:

  • 6″ skærm (1280 x 720) kurvet P-OLED
  • 2 GB DDR3 RAM
  • 13 MP kamera bagpå og 2.1 MP kamera foran
  • LTE/WIFI/Bluetooth/NFC
  • 3500 mAh batteri
  • Android Jelly Bean 4.2.2
  • 2.26 GHz quadcore processor (Snapdragon 800 chip)

LG G Flex har allerede fået stor opmærksomhed verden over på grund af dens unikke form og den selvhelende bagside. Hemmeligheden bag den kurvede telefon er ikke bare dens buede Plastic OLED-skærm (P-OLED) på seks tommer, udviklet af LG Display specielt til LG G Flex, men også verdens første kurvede smartphone-batteri fra søsterselskabet LG Chem.

Modellen er dog meget mere end blot den kurvede form. Den selvhelende bagside reparerer helt uden hjælp små ridser som følge af normal brug. På YouTube er der allerede spredt klip, hvor brugere anvender skarpe genstande på bagsiden af LG G Flex, hvor ridserne forsvinder for øjnene af tilskueren, som var det magi. LG anbefaler dog ikke brugere selv at teste dette, men det er tydeligt, at G Flex vil se ny ud i længere tid på grund af den selvhelende bagside.

 

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email