Lær dansk – engelsk – fransk og tysk på din Android

Myndigheder, Kommuner, Job Centre med flere godkender glædeligvis, at borgere under unddannelse , i arbejde, har afasi eller er analfabeter kan få en Mobile112 på en mobil enhed eller en tablet.

Hvordan kan du så lære sprog på din Android?

Mobile112 indeholder en oversættelsesfunktion, så du kan oversætte imellem forskellige sprog, som du ikke kan eller har lært.

Det kræver så nok lige et eksempel. Forestil dig, at du sidder i et vindmølletårn med en medarbejder fra Dubai, der ikke kan dansk eller engelsk eller tysk. Så kan du tale arabisk på din Android. Medarbejderen kan skrive på arabisk og du kan oversætte dette til f.eks. dansk.

I næste version om ca. 14  dage vil du have følgende muligheder udover, hvad du kan oversætte i dag

1. Begrænset men gratis oversættelse 
2. Bing oversættelse med egen ID
3. Brug Google og betal
4. Registrer med egen Google app Id

Magazinet Mobil.Nu kommer med en længere vurdering af mobile112 ca. den 17. november, som er skrevet af en børnebogsforfatter med en baggrund fra Århus Universitet.

Nu ved jeg ikke, hvad forfatteren har skrevet ud over, at det er positivt. Vi håber så også, at du vil anvende den mulighed, at du kan teste gratis i 30 dage på din Android. Du henter programmet på Android Market ned på din Android mobil.

Installationsmanualen ligger på http://www.mobile112.info nederst (prisme ikonet). Du får her hjælp til at installere stemmen Sara, Skandinavisk Tastatur og Ordbogen med ordforslag.

Lige nu (fra i aftes) bruger > 2.000 brugere i USA, SIngapore, Australien, New Zealand, Indien, Brazilien, England, Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrig, Kina med flere programmet efter 3 måneder på Android Market.

Så glæd dig til de 59 nye funktioner, som kommer over det næste år.

Skriv kommentar
account_circle
email