Lær at købe betalings apps til din Android mobiltelefon

Nu er det jo sket. Vi har bedt og bedt om Android betalingsapps i Danmark, og endelig har Gud(eller i det her tilfælde Google) hørt vores bønner. Den 6 september 2010, er en mærkedag i årene fremover, da det var den dato hvor jeg købte min første Android app. Jeg regner med at vi engang i november 2010 kan købe de rigtig fede Android apps.

Betalings apps til Android:

 1. Opret en G-mail. Hvis du læser dette regner jeg med at du har en Android mobiltelefon og derfor også en Google konto. Hvis ikke kan du oprette en G-mail konto her. Så er det tid til at hive Mastercard eller Visa op af lommen og logge ind på Google checkout med din G-mail konto. Følg instruktionerne på siden derinde. 
 2. Når du så åbner Android market på din mobiltelefon, kan du se at du nu kan browse rundt og se på betalingsapps. Find den app du kunne tænke dig og tryk på køb. Du skal ikke angive nogen oplysninger inde på Android market, bare sørge for at den G-mail konto du har brugt til at logge ind med til Google checkout er den samme som du bruger på Android market.
 3. Du får en kvittering tilsendt til din G-mail, og du har 24 timer til at prøve appèn, og hvis du ikke synes om den kan du få pengene tilbage ved at afinstallere applikationen.

 Hvis der er en Android app du ikke lige ved om du vil have, så send mig navnet, og jeg kører en test på den så hurtigt som mulig.

Tænk på at hvis du mister din telefon kan finderen/tyven tømme din konto. Vær forsigtig og brug en af de mange gode Anti malware apps, hvor du kan slette eller låse din Android mobiltelefon med en sms.

 

(7) kommentarer
 1. Jeg har intet kunne finde, så det eneste jeg kan foreslå var det jeg vidste i forvejen. Det er dog ikke særlig nemt. Du kan logge på din Gmail, på din søns mobiltelefon, og så logge af når du har købt de apps der skal købes. På den måde kan han ikke selv købe, og det er lidt bøvlet.
  Ellers kan du tage en backup af de apps han vil have til dit SD kort (apk), og så installere dem på hans telefon. Dette kan gøres nemt via Dropbox som du finder her på siden. Jeg vil lige påpege at med betalings-apps er det “lidt ulovligt”, og måske ikke så smart at vise ham hvordan det kan lade sig gøre.
  For at tage en backup, tryk da på linket her til forum:
  https://www.appsandroid.dk/joomla/android-forum/sporgsmal-og-hjaelp-til-android-apps/358-hvordan-tager-en-backup-af-mine-android-apps.html#358

  Jeg håbede ellers at jeg kunne finde en smart metode at gøre det på. Jeg leder dog videre efter en bedre løsning, men her og nu er de her det bedste jeg har.

  1. 1000 tak for hjælpen! Jeg prøver, om jeg kan få noget af det til at fungere. Sig endelig til, hvis du kommer på andre metoder 😆

 2. Det var et rigtigt godt spørgsmål, som jeg selv også har tænkt over med hensyn til min egen søn (når han når den alder). Umiddelbart har jeg ikke en løsning, men når jeg kommer til en pc i aften undersøger jeg det, og vender tilbage 😆

 3. Kære Høy
  Jeg har fundet ud af at købe og installere betalingsapps på min egen telefon (desire). Men jeg vil gerne købe apps til min søns Galaxy S, dog helst uden at åbne en fri adgang for ham til mit kreditkort (via Google Checkout). Ved du om der er nogen mulighed for at købe/betale apps, der skal installeres på en anden telefon end ens egen?
  VH

Skriv kommentar
account_circle
email